Нова технологія в склінні і утепленні балкону

Доволі складний клімат нашої країни і скромна площа більшості квартир спонукає багатьох подумати про засклення і про утеплення балкону коли виконується ремонт приміщення. Це рішення допоможе збільшити корисну площу і отримати куточок для відпочинку чи роботи. Там можна буле займатися спортом або просто усамітнитись. Часто люди віддають перевагу кабінету на утепленому балконі, тому дуже важливо, щоб тут було не тільки комфортно але і тепло.

Помилки під час утеплення балкону

Навіть якщо ви утеплили свій балкон, все одно там може бути недостатньо тепло. Як правило, причина в тому, що були допущені помилки під час роботи, і вони стали причиною зниженої температури. Давайте розберем найбільш часті помилки, які можуть стати причиною такої неприємності.

  • Проблеми з утеплювачем. Як правило, це стосується його товщини – вона просто недостатня, щоб забезпечити необхідний шар ізоляції. Балкони в українських квартирах як правило невеликі, але з ними житлова площа все одно буде більшою. Товстий шар утеплювача з'їдає і так незначний простір, тому багато хто сподівається, що часткове недотримання нормативів не нашкодить. Нажаль це не так, і балкон так і залишиться найхолоднішим місцем у квартирі. Але можна застосувати інноваційні технології, які допоможуть знайти компроміс.
  • Відсутня пароізоляція. Відсутність пароізоляції може призвести до появи цвілі і грибка. Це відбувається через намокання матеріалів, які потім втрачають свої властивості.
  • Кишені холоду. Вони виникають, якщо теплоізоляція допускає наскрізні стики. В результаті, навіть наявність достатнього шару теплоізоляції призводить до неприємних протягів, а значить і до некомфортної температури на балконі. Тому важливо чимось закривати місця стиків.
  • Відсутній обігрів. Навіть якщо всі кроки виконані правильно, не варто забувати, що балкон є зовнішньою конструкцією, а отже тут завжди буде прохолодніше ніж у будівлі. Це означає, що потрібно використовувати обігрівальні прилади. Оскільки виводити батареї центрального опалення заборонено, є можливість використати переваги системи теплої підлоги. Окрім того можна звернути увагу на електричні радіатори або тепловентилятори.

Таке рішення для балкона дуже вигідне, так як дозволить отримати куточок для усамітнення навіть у дуже маленькій квартирі. Але процедура теплоізоляції все ж важлива. І дуже добре, що сьогодні все частіше з’являються технології, які дозволяють зробити її ще кращою.

Скління балкону за новою технологією – сучасними структурними системами

Структурне скління виступає в якості однієї з найбільш перспективних технологій. Завдяки їй є можливість відтворити ефект суцільної скляної стіни. Це не тільки стильно, але і практично. Балкон буде теплим, а несуча конструкція сховається за іншими елементами. Таким чином балкон буде повністю заповнений сонячним світлом. Це дуже практично для робочого кабінету. А який краєвид для вас відкриється!

Нова технологія дозволяє насолодитись наступними перевагами:

  • високим ступенем безпеки;
  • простотою обслуговування;
  • високою швидкістю монтажу;
  • надійністю і довговічністю.

Окрім того, прохожі не будуть бачити чим самими ви займаєтесь у себе на балконі. Це дуже зручно якщо ваша квартира знаходиться на нижніх поверхах.

Особливості структурних конструкцій для сучасного балкону

Характерні особливості фасадних структурних конструкцій для конструювання сучасного комфортного балкона в наступному:

  • Каркас будується на вертикально спрямованих стійках і горизонтально спрямованих ригелях. Виготовляють їх з алюмінію, титану, нержавіючої сталі або з легкосплавних з'єднань.
  • Частини каркасу закріплені таким чином, що прикрити всі непривабливі елементи. А щоб з’єднати ці елементи використовуються силіконові герметики. Вони дуже добре компенсовують температурні перепади.
  • Зовнішнє скло більше внутрішніх приблизно на 10 см. Це дозволяє мінімізувати масштаби зовнішнього шва. Окрім того, саме полотно виконано з поєднання високоміцного скла і триплексу.

Головна перевага структурного скління – його відносно вигідна ціна на фоні якості конструкції.

0
репостів
0
репостів