Придбати меблі для будинку - просто!

dcomfortНовий затишний будинок, або ж щойно завершений ремонт не може обійтися без сучасних меблів. Кожному хочеться бачити свою оселю затишною та комфортною для проживання. Меблі  задовольнять потреби кожного покупця, до того ж їх можна вигідно придбати в кредит. Тож, правильно підібрані меблі - вигідне капіталовкладення і, в майбутньому, запорука ідеального інтер'єру.

Обираємо меблі за призначенням

Перш ніж купувати меблі, ви повинні визначитися куди саме і яку функцію вони повинні виконувати. Так, розрізняють такі меблі:

  • для зберігання - різноманітні шафи, тумби, шафи-купе, секретар, серванти, скрині, полки;
  • для лежання та сидіння - ліжка різні по розміру, дивани, кушетки, тахти, лави та стільці, крісла, шезлонги;
  • для прийому їжі та роботи - різного роду столи: починаючи від письмових і закінчуючи обідніми;
  • інші - до них відносять манежі дитячі, вішаки тощо;

Крім того розрізняють також меблі за конструкцією та технологічними характеристиками, які поділяються на збірно-розбірні та нерозбірні, універсальні, секційні та вбудовані, трансформери, плетені чи гнуті. Розрізняють меблі і по метаріалу їх виготовлення. Сьогодні на ринку їх є велика кількість: дерев'яні, з МДФ та ДСП, скляні, пластмасові, металеві та комбіновані.

Якщо ви визначились з кольором та матеріалами, час обрати меблі для дому за призначенням, а вони бувають м'які, кухонні, для вітальні, передпокою, спальні, для ванної кімнати, дитячої.

Як придбати бажані меблі швидко та вигідно?

Вам безперечно дуже пощастило, якщо ви можете придбати усі меблі одразу. Однак є випадки, коли не завжди є можливість прийти до магазину і одразу розрахуватися за меблі. В такому разі вам на допомогу прийде банк чи безпосередньо магазин, який надасть вам кредит на купівлю меблів в розстрочку. DomComfort стане саме таким онлайн-магазином, який надасть вам меблі в розстрочку на вигідних умовах. Плюси придбання меблів в кредит немало: по-перше, ви зможете обрати декілька видів меблів, по-друге, швидко їх отримати, по-третє, не витрачати одразу велику суму грошей, оплачуючи позику частинами.

Умови кредитування DomComfort дуже прості:

  1. Вік від 18 років.
  2. Бути громадянином України;
  3. Мати паспорт та ІПН.

Щоб оформити кредит в DomComfort, вам необхідно обрати товар, який вам сподобався, далі термін розстрочки і щомісячну суму по ньому. Потім оформити заявку по кредиту, узгодити з менеджером час та місце доставки, отримати товар і насолоджуватися придбаними меблями у своїй оселі. Сьогодні не потрібно відкладати покупку на довгий час, адже з сучасними магазинами меблів ви можете зробити це одразу.

0
репостів
0
репостів