Засоби індивідуального захисту Komplekt, які можуть вас захистити

komplektЗІЗ або засоби індивідуального захисту - це саме ті засоби, які зможуть захистити робітника від нещасних випадків, забруднення або ж зменшити вплив небезпечних речовин. Компанія Komplekt в магазині www.komplekt.ua має усі види індивідуального спецзахисту, починаючи від рукавичок і закінчуючи протипожежним устаткуванням. Використання захисного спорядження є обов'язковою умовою, якщо безпека працівників напряму залежить від особливостей робочої конструкції, організації процесів з виробництва.

В залежності від сфери, умов застосування поділяють десять класів засобів індивідуального захисту, які допоможуть захистити вас та ваше здоров'я на виробництві. Більшість із них можна знайти в онлайн-магазині Komplekt, а саме:

  1. Засоби захисту голови: різноманітні ремені, каски універсальні та будівельні, підшоломники, каски-бейсболки. Використання таких спецзасобів допоможе уникнути травм голови. 
  2. Засоби захисту органів дихання включають в себе: респіратори, протигази, маски та напівмаски, фільтри, а також аксесуари та комплектуючі. Усе це допоможе захистити органи дихання від впливу шкідливих речовин, які можуть знаходитися в повітрі, як, наприклад, кислих газів чи ядохімікатів.
  3. Засоби захисту рук - це рукавички з різних матеріалів для різних сфер застосування: робота з вібрацією, зварюванням, хімічними сполуками, током, від механічних ушкоджень, забруднення, високих чи низьких температур, порізів. В онлайн-магазині Komplekt,  знайдете продукцію найбільш практичну і якісну, а тому ваші руки завжди будуть в безпеці.
  4.  Навушники та беруші - це саме те без чого роботи з підвищеним шумом будуть неможливими. Зменшити шкідливий вплив звуку на виробництві допоможуть надійні навушники та вкладиші з різним рівнем зниження шуму. Як правило, такий фактор є ключовим у ціновій політиці, але не варто заощаджувати на здоров'ї.
  5. Безпека висотних робіт забезпечується набором таких засобів захисту як - шнурів та різноманітних поясів (з лямками та без). На висоті - це єдиний спосіб захистити людину від падіння та випадкового травмування.
  6.  Різноманітні окуляри та скло - важливий елемент захисту зору на виробництві, тож не нехтуйте ними і оберіть найкращі зразки на сайті компанії Komplekt.
  7. Спецодяг захисний має ряд переваг і в залежності від сфери застосування може шитися з різних матеріалів, мати різну конструкцію і призначення. Якщо ви точно знаєте, який спецодяг вам потрібен, то лише оберіть і замовте його в онлайн-магазині Комплект.
  8. Захист ніг як і одяг має важливе значення у індивідуальному захисті. Взуття повинне мати ударостійкі вставки на п'ятці та носку, бути не слизькою та по висоті бути не нижче щиколотки. 

Крім того, онлайн-магазин має додаткові засоби захисту, а також протипожежне устаткування, знаки безпеки, огорожі, які також покликані захистити ваше і здоров'я працівників на виробництві. Обирайте з комфортом, не виходячи з дому та доставкою по всій Україні усе необхідне для вашої безпеки на сайті компанії Komplekt.

0
репостів
0
репостів