Xtra TV: обираємо супутникового провайдера телебачення

Із введенням кодування українських телеканалів на сумутнику постало питання якого провайдера платного супутникового телебачення обрати. Тому в цій статті ви розглянемо найпопулярнішого з них - Xtra TV.

Платний супутниковий провайдер Xtra TV надає доступ своїм абонентам до безлічі захоплюючих, пізнавальних, розважальних і ексклюзивних телеканалів. Купити офіційне обладнання для перегляду якісного телебачення можна тут https://www.satmarket.com.ua/dir_xtra_tv.htm. Xtra TV входить в один з найбільших медіахолдингів України "Медіа Група Україна", що сприяє сталому розвитку і стабільності в якості послуг, а також впровадження нових технологій.

Успіх компанії полягає в ексклюзивній пропозиції спортивних, розвиваючих і розважальних телеканалів у високій HD якості. Всі вони зручно і зрозуміло розташовані в тарифних планах і можуть бути підключені в будь-який момент за бажанням абонента. При підключенні будь-якого тарифу користувачеві дається більше ніж 400 зарубіжних і українських каналів на безкоштовній основі, що є величезних плюсом.

Зручна додаткова і безкоштовна функція дозволяє підключеним абонентам переглядати улюблені фільми, серіали й телепередачі не тільки на великому екрані телевізора, але і на смартфоні або планшеті на базі операційної системи Android або iOS через офіційний сайт Xtra TV. Для цього потрібно всього лише увійти в свій обліковий запис і вибрати телеканал, що цікавить Вас.

З чого розпочати

Істотним плюсом для нових користувачів стане просте підключення до супутникового провайдера Xtra TV. Вам не потрібно буде призначати дату приїзду фахівця додому, підписувати папери та інше. Все що потрібно це купити спеціальний ресивер Xtra TV Box Verimatrix, в який встановлено спеціальний САМ модуль, і пройти легку активацію протягом 10 хвилин самостійно на офіційному сайті.

Детальна інструкція є в комплекті з пристроєм. Якщо ж у Вас вже є супутниковий ресивер, то можна купити САМ модуль окремо і пройти таку саму реєстрацію на офіційному сайті Xtra TV. Не потрібно підписувати договір, їхати до відділення і витрачати свій час. Активація займе не більше 10 хвилин, обраний тарифний план відкривається по передоплаті.

Якщо Ви вирішили призупинити послугу супутникового провайдера можна просто не платити за 1 місяць і послуга автоматично відключається до моменту проплати за наступний календарний місяць. Така зрозуміла, проста і прозора система полегшує взаємодію компанії з клієнтом.

Завдяки наданню послуг по передоплаті абонент завжди може призупинити послугу самостійно і абсолютно безкоштовно.

Тарифи XTRA TV на 2019-2020

   

Додаткові пакети

  

0
репостів
0
репостів