Для відмінного здоров’я тільки якісна вода

Знімок екрана о 23.27.12

Тіло людини на 60% складається з води. Відповідно щодня потрібно вживати близько 1-2 літрів рідини, щоб підтримувати себе у доброму самопочутті. При цьому здоров’я людини напряму залежить від якості води, яку ми вживаємо. Сьогодні з цим маємо велику проблему. Бо те, що доводиться пити з крана далеко не відповідає прийнятим стандартам і нормам. У такому разі залишається самостійно забезпечувати себе хорошою водою. На щастя, зі збільшенням попиту на такі послуги, з’являються хороші пропозиції. Наприклад, доставкою води в офіс та додому займається компанія “Райське джерело”, яка вже понад 25 років активно діє на ринку цієї галузі.

Чому варто обирати саме “Райське джерело”?

Звичайно, на нинішній час ринок пропонує безліч організацій, які пропонують доставку води. Проте не усі вони можуть похвалитися перевагами, які притаманні компані “Райське джерело”. Адже їхня вода:

  • це природний смак, а не той, що віддає хімією через використання фільтрів та спеціальних очисних хімікатів;
  • це екологічна чистота з родовища екологічного району Юрського водоносного горизонту;
  • це доступність усім без вікового винятку людей, оскільки містить усі необхідні мінерали та мікроелементи для щоденного вживання;
  • це зручна доставка як в робочі, так і вихідні дні. Компанія працює 7 днів на тиждень;
  • поєднання з іншим корисним сервісом - окрім води можна замовити також доставку продуктів додому.

Чи є гарантії якості води у компанії “Райське джерело”?

Компанія “Райське джерело” вирізняється з більшості подібних їй своєю унікальною можливістю гарантувати 100% якість води, яку доставляє споживачам.

Все виробництво підтверджено сертифікатами якості на рівні міжнародних стандартів. Проводяться лабораторні дослідження води. Відбувається постійний контроль усього процесу: від видобутку рідини до її розливу у тари.

Компанія особисто несе відповідальність за:

  • кожну партію води, яку доставляє клієнтам;
  • чистоту та стерильність бутля, в якому знаходиться вода;
  • екологічність та безпеку матеріалів, з яких виготовлена тара;
  • власні стандарти з виробництва та обслуговування;
  • швидкість та оперативність розливі і доставки води.

Що треба для замовлення води “Райське джерело”?

Важливо, доставка води у компанії “Райське джерело” здійснюють безкоштовно. А зробити замовлення можна щодня, у будь-який зручний час. Достатньо зайти на їхній офіційний сайт і оформити замовлення, або ж задзвонити за вказаними номерами телефонів.

Доставляють воду у стандартних бутлях, місткістю 18,9 л. Також тут можна придбати додаткове обладнання для зручного і комфортного вживання води. Компанія пропонує різні види кулерів, попми, підставок тощо.

0
репостів
0
репостів