Де в Україні можна оформити кредит з неофіційним працевлаштуванням

Велика кількість громадян, що проживають в Україні, не мають можливості отримати довідку з місця роботи. На це можуть бути різні підстави: неофіційне працевлаштування або зарплатня «в конверті». Але саме через відсутність офіційного місця роботи українці не можуть отримати позику від банківських установ.

Чи є шанс отримати фінансові кошти

Але можливість отримати гроші є: в Україні працюють установи, де можливо взяти кредит без довідки про доходи та офіційного працевлаштування. Це кілька банків та мікрофінансові організації. До них відносяться:

  • Альфа-банк. Найбільш лояльний до безробітних банк, де можливо отримати кошти на карту або взяти кредит готівкою. Для цього потрібна лише заявка та позитивна кредитна історія. Працівники банку просять повідомити місце роботи та номер телефону роботодавця. Можна додати документи на машину, житло, що підвищить шанси на позитивну відповідь банка.

  • Приватбанк. Кожному бажаючому можна оформити кредитну карту «Універсальна». Спочатку банк надає мінімальний кредитний ліміт на карту, від 500 гривень. Але потім, за умови своєчасного погашення, можна ліміт значно підвищити.

  • Монобанк. Це досить молодий сучасний банк України, який не має відділень та банкоматів. Але тут можливо взяти кредит на значну суму. Для цього достатньо встановити програму Monobank, сфотографувати паспорт та код, вибрати місце отримання картки. Розраховувати на кредитний ліміт можуть усі бажаючи за умови позитивної кредитної історії.

МФО як рятувальне коло

Але досить часто навіть ці банки відмовляють в кредитах, спираючись на погану кредитну історію. В такій ситуації можна звернутися за допомогою до мікрофінансової організації. Такі установи, як Кредит Лайт, надають кошти в онлайн-режимі.

Credit Lite – це сервіс, який дозволяє отримати мікропозику, не виходячи з дому, цілодобово, на вигідних умовах. Досить мати при собі необхідні документи та доступ до інтернету, щоб зареєструватися на сайті https://creditlite.com.ua/ua/besprocentnyj-kredit та внести свої дані. Отримати таким чином кредит на житло або купівлю машини, звичайно, неможливо. Але взяти на місяць до 15000 гривень можна досить швидко і без проблем. Тут раді кожному клієнту і зовсім неважливо, де ви працюєте, який маєте дохід, скільки вам років, який ваш соціальний статус. Credit Lite пропонує термінову обробку інформації, прийнятну відсоткову ставку, всі послуги он-лайн.

Але всі без винятку банки вимагають одного від позичальників – відвертості при оформленні кредиту. Всі дані, які ви надаєте кредитору, повинні бути точними. Якщо виявиться, що ви вказали недостовірну інформацію про себе, свою роботу, поручителів, можна потрапити в «чорний список». В такому випадку отримати гроші ви не зможете більше ні в якому банку.

0
репостів
0
репостів