Система антиобледеніння покрівлі та водостоків від ЕлектроДруг

Всі ми стикаємося в зимово-весняний період з проблемою криги на дахах будинків.У зв'язку з тим, що температура в цей час року дуже часто переходить через нульову позначку (в обидві сторони), такі перепади і призводять до утворення шматків льоду і бурульок. Крім того, що від цього страждають і псуються елементи покрівлі, так ще і весь периметр будинку перетворюється на потенційну мінне поле. Не відомо, де і коли може щось прилетіти зверху. І добре, якщо ця брила впаде на припаркований автомобіль, а не на вашу голову. З цієї ж бідою стикаються не тільки приватники, а й міські служби.

Основні місця скупчення криги це:

  • ендова,
  • водостічні труби,
  • водостічний лоток,
  • капельник.

ehr

Вирішувати цю проблему можна і потрібно превентивно саме влітку. Взимку на даху особливо не полазити. Допомагають у цьому системи антиобледеніння покрівлі та водостоків, виконані на основі кабелю, що гріє. Керують такими системами за допомогою спеціальних термостатів для управління обігрівом покрівлі.hfj

Як це все виглядає на практиці?

Кабелі для обігріву покрівлі та водостоків розкидається по водостоку і краях даху, "холодні" кінці від нього заводяться в розподільні коробки на стінах. По периметру і на покрівлі розміщуються датчики температури, вологості і опадів. Кабель від них теж заводяться в загальну коробку під козирком. А звідти вся проводка спускається в щиток управління з автоматикою. Задоволення хоч і недешеве, але ефективне.

Як підібрати матеріали і все правильно змонтувати?

Все буде залежати від теплоізоляції вашої даху. Якщо з нею все добре, тепле повітря зсередини будинку просто не зможе пробратися назовні, дах не буде нагріватися, а значить бурулькам просто не буде з чого утворюватися. В цьому випадку полій виникне тільки при зовнішніх температурах не нижче 5 градусів. Теплоізоляція та енергоефективність, що називається рулять. А ось при неякісній теплоізоляції даху, сніг починає танути навіть при відносно низьких температурах повітря. У такій ситуації вода буде стікати до нижнього краю і водостоках. Там же і буде замерзати, перетворюючись в шматки льоду. Тут вже потрібно прокласти кабель для комплексного обігріву.zdfh

Існує два види такого кабелю: саморегулюючий та резистивний. Для звичайного будинку цілком згодиться другий варіант. Він має постійну потужність і крім недорогої ціни, надійніший, ніж саморегулюючий. Придбати потрібний вам кабель можна у інтернет-магазині ЕлектроДруг Одеса. Тут великий вибір нагрівальних кабелів і терморегуляторів. Також надається професійна консультація та здійснюється доставка по Україні.

Не забувайте, що надлишки кабелю - це такий же недолік, як і нестача довжини. А при використанні кабелю менш 30Вт / м ви зіткнетеся з серйозними проблемами. Система просто не буде справлятися зі своїми завданнями при певних температурах і рясних опадах.

0
репостів
0
репостів