Інтернет-магазин “Unisport”: велосипеди на будь-який смак і призначення

Знімок екрана о 17.13.25

Бути власником велосипеду зараз зовсім не дивина. Швидше, це позитивна закономірність людей, які люблять подорожі, велопрогулянки, підтримують здоровий спосіб життя і дбають про навколишнє середовище. Здавалося б, що купити велосипед — зовсім не проблема. Але коли починаєш цікавитися особливостями та різноманіттям велобайків, тоді виникає безліч питань і розгубленість у виборі.

Інтернет-магазин «Unisport» пропонує дуже зручний і великий каталог, де представлені кращі моделі велосипедів. Тут можна знайти на свій смак: від міських крузерів до гірських варіантів. Велолюбителі, залежно від своїх потреб, можуть підібрати на сайті магазину unisport.ua будь-яку модель для комфортної та швидкої їзди по місту, або ж зупинити увагу на велосипеді, призначеному для поїздок на природу чи ґрунтовими дорогами.velosiped bergamont 18 28 helix 5.0 5661 12953 41770481069882 small4

Як обирати велосипед

Зазвичай вирізняють декілька характеристик, за якими обирають потрібний велосипед. А саме:

  • призначення. Потрібно розуміти для чого ви купуєте велосипед. Чи це буде ваш звичний транспорт дорогою на роботу. Можливо, просто для прогулянок у хорошу погоду. А може мріяти підкорювати гірські вершини на своєму велобайку. Якщо ви визначилися з призначення, тоді легше обирати серед величезної кількості пропозицій.
  • бюджет. Вартість велосипеда може бути дуже різною. Від декількох тисяч гривень до десятки і сотні тисяч. Інколи дуже якісний професійний велосипед може коштувати дорожче, ніж легковий автомобіль. Тому треба розуміти власні фінансові можливості. При цьому варто знати, що чим дешевший велотранспорт, тим менш якісним він буде і частіше виникатиме потреба у заміні деталей. Звичайно, це також залежить від частоти користування велосипедом.
  • фізичні особливості. Зріст, вага і ваша витривалість впливає на те, які розміри і тим велосипеду вам потрібен. Адже важливу роль відіграє комфорт велопоїздок та зручність сидіння на ньому.

Які види велосипедів існують

Відштовхуючись від попередніх характеристик при виборі велосипеду, можна зупинятися на певному виді і обирати найбільш відповідний. velosiped merida scultura 300 blackteam replica 2019 25448 27343665025710 small4Відповідно до спеціалізацій існують:

  • міські — комфортні та легкі. Вони зручні для щоденного використання для доїзду на роботу, або прогулянок в парку. Не дуже швидкі та переважно пристосовані для асфальтованих доріг.
  • шосейні — найкращий варіант для спортсменів. Ним можна довго їхати по рівній асфальтованій дорозі. Достатньо швидкі, але на них важко долати горбисту ґрунтову дорогу.
  • гірські — найбільше популярні для велотуризму, легко долають круті спуски та підйоми. Легко витримує будь-які дорожні умови.
  • гібриди — це модель, яка має характеристики гірського та шосейного велосипеда. Тобто ним можна їхати як довгі відстані, так щодня долати короткі міські вулиці.
  • двохпідвісні — один з найдорожчих та найсучасніших велосипедів. Ними легко керувати у важких умовах, тому часто використовують для екстремального катання не підготовленими трасами.
  • Dirt Street - популярні велосипеди серед тінейджерів. На них можна робити різні трюки для велошоу. Підходять для стрибків і їзди на спеціальних майданчиках з перешкодами.
0
репостів
0
репостів