Нішева парфумерія - це власна філософія стилю

Нішевими називають парфуми, які є унікальними і складаються з ідей та емоцій. В них присутня певна філософія, що передує створенню повноцінної колекції ароматів. Тут немає залежності до тенденцій моди. А кількість виготовлених продуктів дуже обмежений, клієнтам інколи доводиться записувати у чергу, щоб отримати свій флакон особливого аромату.

Успіх Comme des Garcons в унікальності

Парфумерна марка Comme des Garcons з'явилася у 1994 році. Засновницею стала Рей Кавакубо. Ця жінка здійснила справжню революцію у світі парфумерії, бо почала застосовувати «новий» підхід. У її ароматах особливу роль відігравали ностальгічні каталізатори — запах асфальту, міського повітря або свіжовипрасуваної білизни. Новаторство Кавакубо було у всьому. Навіть флакони Comme des Garcons нагадують швидше медикаменти, аксесуари або іграшки, ніж упакування для туалетної води.

Знімок екрана о 19.02.15

Рей Кавакубо добре розуміла, чим відрізнятимуться її запахи від звичних рішень на ринку ароматів. Адже створення чогось унікального, не схожого на комерційні рішення в парфумерії — це і є успіх.

Аромати Ком де Гарсон — це переважно туалетна вода. Багато з них містять синтетичні інгредієнти, які припадуть до душі далеко не кожному цінителю селективної парфумерії.

Також серед композицій Ком де Гарсон можна відшукати і перфоровану воду. Наприклад, аромат, Wonderwood Comme des Garcons. Назва говорить сама за себе — це ідеальний деревний аромат, який підкорює своїми чарівними і загадковими нотками кедра і гваяк дерева.

Ex Nihilo: власний стиль, футуристичний дизайн та паризький шарм

Парфуми Ex Nihilo з'явилася на ринку не так давно. Назва парфумерного будинку була заснована у 2013 році. Ex Nihilo перекладається з латині як «З Нічого». Проте в основі створення лежить незаперечний талант, ентузіазм і віра в створення чогось нового і унікального для сучасного ринку парфумерії.

Знімок екрана о 19.02.51

У його творців спочатку не було завдання орієнтуватися на гучні парфумерні імена або якісь конкретних парфумерів. Вони розробили свій власний стиль, в тому числі і стиль бізнесу. Створили особливий дизайн флаконів і отримали успіх.

Аромати Ex Nihilo припали до душі багатьом саме завдяки спокусливому квітковому звучанні — наркотичному сплеску півонії, персика і лічі, доповнених класичним мускусним звучанням. Саме такими на думку багатьох представниць жіночої статі повинні бути жіночі парфуми. Ex Nihilo - це справжня знахідка для тих, хто прагне дивувати своїм парфумерним гардеробом кожен день.1107542 3

Aventus - аромат з власними правилами від парфумерного будинку Creed

Аромат Creed Aventus втілює модний нині образ людини, яка любить грати за своїми правилами і всього в житті домагається сама. Аромат є своєрідною присвятою Наполеону Бонапарту. До людини, що змінила обличчя Європи. До нього завжди було особливе ставлення: ним захоплювалися, його обожнювали, боялись і ненавиділи. Сила цієї особистості донині викликає повагу і навіть шанування. 

У флаконі Aventus зібрані не просто ароматичні речовини, а частинки біографії великого полководця.

0
репостів
0
репостів