Снігові замети: транспортний колапс чи проблема, яка швидко вирішується

Як тільки приходить зима і з’являються перші приморозки, відразу хочеться снігової погоди. Аби все навколо вкрилося білим шаром і створювало різдвяну атмосферу. Проте зовсім інші емоції викликає сніг, коли він стає перешкодою у вільному пересуванні та спричиняє транспортні колапси.

Як правило, щороку після перших масштабних опадів комунальні служби не справляються зі своїми обов’язками. Брак снігорозчищувальної техніки, недостатня кількість працівників та не завжди хороша підготовка до зимової негоди заважає комунальникам оперативно реагувати на природні перешкоди. До того ж, першочергово увага приділяється дорогам та автомобільним шляхам до медичних, освітніх та державних установ. Натомість проїжджі частини до бізнесових та приватних приміщень розчищаються в останню чергу.

Якісна альтернатива комунальним установам

Щоб розв’язати цю проблему, з’явилася альтернатива у приватних установ. Вже існують організації, які надають якісні послуги з розчищення від снігових заметів. Однією з таких є "Трансавтогпуп" https://www.transautogroup.com/services/uborka-i-vyvoz-chistka-snega/. Досвідченні фахівці допоможуть не лише розчистити територію від снігу, а й зможуть його вивезти, аби не допустити скупчення у бічних зонах та не псувати естетичний зовнішній вигляд того чи іншого закладу. Адже пристойний вигляд приміщення та прилеглої території часто впливає на репутацію усієї організації.

234234

Прибирання снігу — це, насамперед, про безпеку

Сніг є великою перешкодою у пересуванні як пішоходів, так і автомобільної техніки. Окрім того він часто є руйнівником покрівель та асфальтових покриттів. Ситуація ускладнюється, коли температура повітря починає коливатися між 0 і -1. Сніг починає танути і знову замерзати, створюючи ожеледицю. І тоді пересування по території стає не тільки незручним, але і небезпечним. На льоду автомобіль може забуксували, а людина — і зовсім отримати травму. Тому питання прибирання та вивезення снігу в зимовий сезон стає найбільш актуальним не тільки з естетичної, але і з практичної точки зору. Оскільки тут важливе питання безпеки.

Вартість послуг з розчищення

У "Трансавтогпуп" існує мінімальний поріг замовлення у розмірі 1000 грн. Вартість прибирання снігу формується в залежності від загальної площі ділянки, яку необхідно очистити. Також враховується місцеперебування об’єкта, кількість снігу і техніки, яку необхідно залучити для розчищення та вивозу.

Щоб замовити послугу необхідно просто зв'язатися з менеджерами компанії за вказаними на офіційному сайті номерами телефону, або ж відразу на сайті заповнити заявку на вивезення снігу. Після отримання інформації, яка потрібна для розрахунку вартості послуги, менеджер озвучить підсумкову суму та погодить час і адресу прибуття команди зі снігоприбиральною технікою.

Важливо, що у "Трансавтогпуп" цінують час клієнтів. Тому всі послуги надаються максимально оперативно і якісно. Повернути замовнику повноцінну можливість пересування по території і позбавити його від всіх негативних наслідків снігових опадів — головне завдання компанії.

Яку техніку використовують під час розчищення снігу

Аби швидко і надійно очистити ділянку від снігу, застосовують спеціалізовану техніку. Для цього існують різні типи машин, в тому числі: 

  • Шнекові машини — підходять для роботи зі сніговими валами і заметами, висота яких не перевищує 2 м.
  • У фрезерно-роторних машин є можливість відкинути сніг на дальшу відстань (до 20 метрів) і повантажити його у вантажний кузов. Для заметів висотою до 3 м.
  • Техніка зі щітками дозволяє прибирати сніговий покрив висотою до 15 сантиметрів. Підходить для снігу, який щойно випав.
  • Також нерідко використовується будівельна техніка: екскаватори, бульдозери і фронтальні навантажувачі допомагають зібрати сніг у вантажний автомобіль.

Залежно від складності ситуації підбирають найбільш оптимальну техніку для вирішення завдання.

0
репостів
0
репостів