Pulsar Helion XQ50F - тепловізор з майбутнього

Тепловізори – це унікальні високочутливі пристрої до теплового інфрачервоного випромінювання. Вони дозволяють бачити температуру будь-якого об’єкту не залежно від його рівня освітленості. Тепловізори ніби фотографують температуру. Такі прилади дають можливість побачити приховане, те, що ми не можемо виявити звичайним зором. Мова йде не лише таємне пересування ворожих військ у темряві, а й дефекти конструкцій, захворювання внутрішніх органів, підземні комунікації, навіть рух китів у товщі океанської води, та багато інших цікавих речей.

2004881871 w640 h640 resize 1416x914 helion xp50 19

У нинішній час існує дуже велика кількість різних тепловізорів з різними функціональними призначеннями. Проте є й такий, який називають приладом нічного бачення з майбутнього. Чому з майбутнього? Тому що Pulsar Helion XQ50F - це новітня модель тепловізора. У ньому нова теплова матриця з дозволом 384х284 оснащена спеціальним безшумним охолодженням, що значно подовжує термін роботи приладу і підвищує точність його показань. Нічні сцени в цьому тепловізорі виводяться, як в чорно-білій, так і кольоровій палітрі на морозостійкому Amoled-дисплеї з роздільною здатністю 640х480.

Переваги Pulsar Helion XQ50F

Які ж особливості цього новітнього тепловізора? Їх, насправді достатньо:

  1. плавність динамічних сцен і запис відео. Завдяки наявності процесора, що працює на частоті 50 Гц, цей тепловізор може похвалитися завжди плавним рухом навіть в найдинамічніших сценах. Ще одним нововведенням Pulsar Helion XQ50F є вбудована можливість запису фото і відео на внутрішній жорсткий диск об'ємом до 8 ГБ.
  2. Wi-fi і плавне збільшення. З тепловізором Pulsar Helion XQ50F також можна вести пряму відео трансляцію в інтернет або відразу завантажувати відеоматеріал на YouTube-канал. Це стало можливим завдяки наявності WI-FI модуля і спеціального додатка для смартфона або айфона. Тепловізор Pulsar Helion володіє поступовим цифровим зумом в діапазоні 2-4х (загальне збільшення 4.1 - 16.4 крат), що в сумі дає можливість сприйняття зображення на дистанції до 1800 метрів на відкритій місцевості.
  3. блок акумулятора і атмосферостійкість. Тепловізор Pulsar Helion XQ50F працює від знімного акумулятора Li-on, який заряджається від мережі. Більше ніяких батарейок і акумуляторів — один блок живлення на більш ніж 8 годин роботи. Корпус тепловізора розроблений з урахуванням всіх необхідних вимог ударної міцності і захисту від агресивних погодних умов. Можете навіть безбоязно занурювати Pulsar Helion під воду на нетривалий час.
  4. відключення дисплея і опційний пульт дистанційного керування. Для більшої економії заряду і збереження маскування, цей тепловізор має функцією короткочасного відключення дисплею без деактивації всього приладу. Ви також можете додатково придбати пульт дистанційного керування для регулювання тепловізора на відстані.
0
репостів
0
репостів