Готель “Голосіївський”: якісно і доступно

resize of reception 2

Всі дороги та шляхи сходяться до Києва. Чи то робочі відрядження, бізнес-зустрічі, важливі заходи, або ж просто відпочинок — завжди з’являється причина, чому потрібно приїхати до столиці України. При цьому постає вічна проблема — де зупинитися. Доводиться перерити купу інформації в інтернеті, перечитати безліч відгуків, аби найти достойне місце для ночівлі і так, щоб, як то кажуть, не за всі гроші.

Якщо ж вам таки довелося приїхати до Києва, пропонуємо розглянути варіант для зупинки — готель “Голосіївський”. Дістатися до нього не важко. Особливо, якщо ви приїхали потягом і знаходитися на залізничному вокзалі. Від Центрального залізничного вокзалу потрібно сісти у маршрутку №825 і їхати до зупинки Готель «Голосіївський». Або ж від Південного залізничного вокзалу маршруткою №507 до тієї ж зупинки Готель «Голосіївський». Є ще варіант для тих, хто заразом хоче відчути, що таке бути пасажиром столичного метро. Тоді можна доїхати до станції метро «Виставковий центр ВДНГ», від якої до готелю - 5 хв ходи, чи Куренівсько-Червоноармійська лінія, станції пересадки: з «Хрещатик» на «Майдан Незалежності» або «Палац Спорту» та «Площа Льва Толстого».

Яким є готель

Готель “Голосіївський” складається зі 195 номерів різних категорій: від класу люкс до економ-класу. У номер доступні послуги супутникового телебачення, безкоштовного Wi-Fi, телефону та холодильника. Більшість кімнат обладнані кондиціонерами. Поряд з готелем є мальовнича паркова зона з каскадом озер, де гості можуть здійснювати ранкові пробіжки, або вечірні прогулянки перед сном.

Готель позиціонує себе як місце з доступними цінами. Тобто якщо для вас задорогі номери класу “люкс” або “напівлюкс”- не біда. Тут ви можете знайти пропозиції категорій “стандарт”, “стандарт+”, “стандарт зі спільним санвузлом”, “економ”.

resize of g 1

Конференц-сервіс та ресторан

Окрім готельних номерів у “Голосіївському” також є конференц-зал, місткістю до 55 осіб, для проведення семінарів, конференцій та інших заходів. Є все необхідне технічне обладнання, а також можливість організації кава-брейків та бізнес-ланчів.

Ресторан “Голосіївський” - це окрема перевага готельного комплексу. Тут вас порадує смачна європейська та українська кухня за сімейною вечерею, діловою зустріччю чи у веселій компанії друзів. Більше про заклад можна прочитати на їхньому офіційному сайті hotelgolos.com/-restoran-.

У будні з 12-ї до 15-ї години тут працює лінія швидкого харчування. На ваш вибір гарячі страви, холодні закуски, салати та напої. Можна пообідати у ресторані, або ж замовити їжу з собою для споживання в офісі чи вдома.

Банкетні зали ресторану “Голосіївський” ідеально підходять для святкування урочистих подій. Тут можна одночасно розмістити до 120 гостей. Дні народження, ювілеї чи весілля, корпоративне свято чи зустріч випускників — все це можна залюбки організувати і провести у “Голосіївському”.

0
репостів
0
репостів