Чому сервіси "грошей до зарплати" здобули шалену популярність?

В Україні продовжує зростати попит на послугу "гроші до зарплати". За даними 2017 року, про компанії, що пропонують кредит до зарплати, знали близько 40% українців. Через рік ця цифра зросла до 70%.

Затребуваність послуги пояснюється такими факторами: спрощена процедура подачі заявки і високий відсоток схвалення. Що стосується сервісів онлайн-кредитування, тут має місце ще одна вагома перевага - взяти кредит онлайн можна в режимі 24/7, без необхідності відвідування кредитної організації.

Сервіси швидких кредитів спеціалізуються на мікрокредитування. Гроші видаються в розмірі від 100 до 10 000 гривень. Цієї суми буде достатньо, щоб впорається з тимчасовими фінансовими труднощами і перекрити незаплановані витрати.

Щоб отримати експертну думку щодо того, чому українці масово переходять на швидкі кредити, ми звернулися в один з провідних сервісів онлайн-кредитування - MyCredit.

Директор компанії Іван Кривич розповів, чим обумовлений інтерес населення до швидких кредитах.

- Чому українці все частіше звертаються в мікрокредітной компанії?

Пояснити, чому українці переходять на швидкі кредити, досить просто. При зверненні в банк клієнт стикається з декількома негативними моментами: високі вимоги до позичальника, довга процедура оформлення, низька ймовірність схвалення кредиту.

В сервісах швидких кредитів все набагато простіше. Клієнт може отримати гроші на карту цілодобово буквально в один клік - процедура кредитування від моменту подачі заявки до зарахування грошей займає не більше 20 хвилин. Наша мета - надати фінансову допомогу швидко, в банку цей процес затягнеться на кілька днів.

- Іван, розкажіть про умови кредитування в MyCredit. Як проходить подача заявки? Яка процентна ставка?

Щоб отримати гроші в нашому сервісі, потрібен тільки паспорт, ІПН і мобільний телефон з доступом в інтернет. Клієнт самостійно вибирає суму, яка потрібна, і термін, за який він зможе її повернути. Далі клієнт заповнює анкету, прив'язує банківську карту, на яку будуть перераховані кошти, і підписує електронний договір.

Ми рекомендуємо уважно вивчити всі пункти перед підписання. Це допоможе уникнути непорозумінь будь-якого роду, оскільки в договорі чітко прописані умови співпраці з сервісом.

Процентна ставка для нових клієнтів становить 0,01%. Це практично безвідсоткова позика, яка дозволить оцінити переваги сервісу без переплат і дасть клієнту можливість визначитися, чи хоче він співпрацювати з нами далі.

Ставка при повторному зверненні - 1,6% за день користування. При цьому, ми регулярно публікуємо знижкові промокоди на сайті Bonkod.com, розробляємо акції та спеціальні пропозиції зі зниженою процентною ставкою для наших клієнтів.

- Максимальний термін кредитування сервісі MyCredit становить 30 днів. Чи не здається Вам, що цього мало?

Ми спеціалізуємося на кредитах до зарплати. 30 днів - якраз той період, за який клієнт встигає вирішити фінансові проблеми і не залишатися боржником довгий час.

Якщо він не встигає повернути позику вчасно, в нашому сервісі розроблена послуга пролонгації, яка дозволяє безкоштовно продовжити кредит на той же термін, на який він був оформлений.

Підводячи підсумок, можна зробити висновок, що сервіси кредитів до зарплати пропонують більш гнучкі умови кредитування, ніж банківські структури. Мобільність, швидкість і функціональність - ті критерії, які важливі для сучасної людини. Сервіси онлайн-кредитування мають ці характеристиками і дають можливість отримати гроші не виходячи з дому в режимі 24/7.

0
репостів
0
репостів