Чому варто купувати iPhone 8 чи iPhone 8 Plus в 2019 році?

Питання обгрунтованості покупки тієї або іншої моделі iPhone є, мабуть, найпопулярнішим після питання про те, що все-таки краще: iOS або Android. Але якщо відповідь на друге питання, знайти вже надто важко через полярність думок, то вибір моделі є каменем спотикання навіть серед запеклих яблучників, не кажучи вже про менш просунутих користувачів. Чому айфон 8 плюс є найкращим смартфоном Apple за станом на 2019 рік - спробуємо розібратися.

Краса iPhone 8 - в його універсальності. Він однаково підійде як тим, хто не готовий платити за смартфон добрі 1000 баксів, так і шанувальникам старої школи, яким переваги iPhone з літерою X в назві не здаються такими вже очевидними.

Сьогодні iPhone 8 Plus можна придбати на українському ринку всього за 15 тис. грн, що лише ненабагато більше, ніж ми платили за флагманські моделі iPhone до 2015 року. Але ж «вісімка», на мій погляд, сьогодні заслуговує звання флагмана навіть більше, ніж iPhone 6 в 2014 році. Зупинимося на цьому докладніше.

Найвигідніший iPhone

Apple витратила на виробництво iPhone 8 набагато більше грошей, ніж свого часу витрачала на iPhone 6, 6s і навіть iPhone 7. Позначилося наявність кардинально нових для модельного ряду функцій і конструктивних особливостей.

По-перше, «вісімку» укомплектували підтримкою швидкої і бездротової зарядки, що цілком дозволяє їй сперечатися з більш просунутими iPhone X і iPhone XS.
 
По-друге, в її основі лежить шестиядерний процесор A11 Bionic, який забезпечує високий рівень продуктивності. Незважаючи на те що A12 проводиться по більш сучасному техпроцесу, в плані швидкодії і обчислювальної потужності він не сильно пішов від A11.

По-третє, дизайн iPhone 8 досконаліший, ніж у моделей попередніх поколінь. Хто б що не говорив, але скло відчувається в руці набагато приємніше, ніж алюміній, який сьогодні є основним матеріалом корпусу для кожного китайфону.

Чи варто купувати iPhone 8

На руку iPhone 8 грає і його форм-фактор. Через «підборіддя», в який також вписана умовно фізична клавіша Home, користуватися «вісімкою» однією рукою стає простіше. По крайній мірі, при згортанні додатка вам не доведеться тягнути великий палець до нижньої межі екрану, щоб свайпнути по ньому вгору, як у випадку з «іксами».

Не варто забувати і про Touch ID. Як показують численні опитування, багато користувачів вважають за краще дактилоскопування ніж розпізнавання обличчя, вважаючи цей метод ідентифікації більш надійним, а в певних сценаріях використання і більш невибагливим. Особливо це відчувається вранці, коли хочеться позалипати в телефоні, а той ні в яку не хоче впізнавати ваше прим'яте подушкою або чим-небудь іншим обличчя.

iPhone 8 або 8 Plus

Тут багато в чому роль грають ваші особисті уподобанні та фізіологічні особливості. Ну і звичайно не останню роль грає ціна.

Базовий iPhone 8 Plus сьогодні не можна купити дешевше, ніж за 18 тис. грн, що значно більше психологічно комфортної для більшості споживачів позначки.

Розмір смартфона теж має значення. Грунтуючись на своєму досвіді заявляю, що далеко не всім підійде апарат з дисплеєм на 5,5 дюймів, який цілком може випасти з руки в процесі тих чи інших маніпуляцій. Тому для багатьох iPhone 8 з його 4,7-дюймовим екраном - набагато зручніший.

0
репостів
0
репостів