Що носити з модними футболками та майками цього літа? Відповідь експертів

Майже весь гардероб сучасної модниці складається з луків з підкресленою високою талією – витончені сукні та багато шортів, спідниць і брюк з ультрамодною високою посадкою. Як застосовувати цей тренд в поєднанні з повсякденними футболками та майками, розкажуть експерти українського бренду одягу Gepur. Стильні та актуальні новинки шукайте тут ua.gepur.com/catalog/futbolki-majki.

Спідниця-олівець

Вона незамінна в жіночому гардеробі і добре, коли вона є в декількох варіантах. Комбінуйте таку спідницю з футболками, прикрашеними яскравим принтом. Класичний характер спідниці і бунтарський яскравий верх – те, що потрібно. Мода любить поєднання різних стилів.

Шорти різних конфігурацій

"Вічні" джинсові, класичні з костюмної тканини, легкі літні з льону, або хіт цього року – шорти з еко шкіри. Варіантів багато і футболок для них теж досить. Обирайте моделі стандартної довжини і носіть їх заправленими або носіть з шортами кроп-топи – зручну літню альтернативу.

Класичні брюки

Це варіант не тільки для офісу. Погляньте на них по новому. З блузою штани виглядають по діловому, а з футболкою з трикотажу – стильно та свіжо. З лаконічним низом можна сміливо надягти футболку нестандартного крою, з яскравим принтом або блиском.

Денім

Від джинсів не сховатися, і в цьому немає нічого поганого. Вони поєднуються з усім. Від простих майок до самих хитромудрих блуз. Футболки різного крою можна носити з джинсами скінні, широкими "бойфрендами", модними високими спідницями з деніму або шортами. Носіть верх заправленим, на випуск або і так, і так одночасно – просто заправте передню частину футболки.

Палаццо або кюлоти

Один з головних трендів цього року – широкі штани. Вони доповнюють і діловий гардероб, і повсякденний. Однотонні, з помітним принтом, до підлоги або укорочені – шукайте моделі на свій смак, і нехай їх в вашому "арсеналі" буде більше. У такій компанії особливо доречні кроп-топи – укорочені облягаючі варіанти майок.

Спортивні штани або шорти

Спортивний шик теж в тренді. Складіть пару луків, спортивних, з голови до п'ят, або комбінуйте з цим шиком класику або кежуал. У будь-якому випадку, поєднання "спортивки + футболка" – безпрограшне. А потім вже вирішуйте, що буде в комплекті, – класичні туфлі-човники на високій шпильці або трендові масивні кросівки білого кольору.

Тут доречна буде і футболка оверсайз, і мінімалістичний і за стилем і за розміром кроп-топ. У першому випадку ви віддасте данину “унісексу” та приховаєте зайві сантиметри, а в другому – підкреслите їх відсутність.

Костюми та комбінезони

Поєднані комплекти не тільки актуальні в цьому сезоні, але і роблять вашу фігуру стрункішою. Комбінезон з ранку вирішить проблему вибору лука, а костюм з футболкою – літня пом'якшена варіація на тему ділового стилю. Добре виглядає з тими ж "човниками" або масивними кросівками. Альтернатива – актуальні босоніжки на товстій підошві.

Нехай ваше літо буде яскравим, комфортним і стильним. Віддавайте перевагу перевіреним брендам, натуральним тканинам і хорошій якості. Слідкуйте за модними новинками. З любов'ю, Gepur!

0
репостів
0
репостів