Чому батьки по усьому світі довіряють підгузкам Goon

Товари з Японії завжди асоціювались з високою якістю та надійністю, не виключенням є й продукція для дітей, а саме підгузки. Тож, найбільш впізнавана та популярна компанія з виробництва підгузків по Україні та всьому світі є саме Goon - Японські підгузники №1, адже виробник враховує потреби батьків усіх континентів. Це про високу якість, використанням інноваційних рішень у створенні підгузків та увагу до деталей. В чому унікальність бренду та як зручність, сухість та комфорт об'єднали в одному продукті, про це розкажемо далі.

Комфорт для малюків без алергії та натирань

Одним із інноваційних рішень, яке застосовують у виготовленні японських підгузків є 3D структура, завдяки якій волога рівномірно розподіляється по поверхні виробу. Це дозволяє уникнути протікань та утворення грудок з абсорбуючого матеріалу. Трусики-підгузки Goo.N Premium Soft не тільки чудово підходять для непосидючих малюків, а й зручні для їх швидкої заміни. Саме високий рівень абсорбції роблять Goo.n лідерами у забезпечені сухості шкіри, навіть під час тривалого сну чи активних ігор. Для немовлят, шкіра яких надзвичайно ніжна, виробник передбачив:

352243 3

  • використання ультрам'яких гіпоалергенних матеріалів, які не викликають пелюшкового дерматиту, зокрема, суміші целюлози. Підгузки Goo.N Premium Soft для дітей вагою від 5 до 20 кг преміального сегмента - найкращий вибір для дітей з чутливою шкірою;
  • "дихаючий" верхній матеріал з полімеру, який забезпечує циркуляцію повітря і водночас є водонепроникним;
  • ергономічний дизайн з еластичними боковинами, які добре фіксуються, не обмежують рухи, не сповзають і при цьому не тиснуть на шкіру;
  • індикатора наповнення, батьки завжди знають, коли варто замінити виріб на новий, завдяки зміні його кольору.

Ретельні тести підгузків на алергію серед дітей схильних до алергічних реакцій, дозволяють точно стверджувати, що Goo.n кращі серед кращих і все це завдяки використанню тільки якісних компонентів.

Які розміри доступні для вибору?

Попри преміумсегмент, "гуни" економічно вигідні завдяки тривалості використання. Оскільки волога розподіляється рівномірно, батьки матимуть більше часу до їх заміни, на відміну від інших підгузків, де волога накопичується в одному місці.

Правильно підібраний розмір не тільки ідеально сяде на ніжки малюка, а й ефективно захистить дитину від протікань. Завдяки широкому вибору, вибрати розмір буде не проблема. Єдиний момент - врахувати маломірність підгузків, адже вони розроблялися відповідно до параметрів і ваги японських малюків. Тож, якщо потрібні підгузки для немовляти 8 кілограмів, то потрібно вибрати 3M. На пакуванні вага від 7 до 12 кг, реально на вагу - від 6 до 9 кг.

Так, розмірна сітка на goon.com.ua включає такі розміри:

  • 1NB - рекомендована вага до 4 кг;
  • 2S - від 3 до 6 кг;
  • 3M - від 6 до 9 кг;
  • 4L - від 8 до 12 кг;
  • 5XL - від 12 до 18 кг.

352243 9Батьки, які турбуються по екологічні стандарти виробництва таких підгузків, можуть розраховувати на їх більшу безпеку для навколишнього середовища. Компанія прагне зменшувати відходи і тим самим менше забруднювати екологію.

Таким чином, підгузки Goon мають високу якість, є гіпоалергенними, а значить безпечними для дітей і при цьому економічними, екологічними. Спробувавши їх вперше, батьки обов'язково захочуть брати їх знову і знову для своєї малечі.

0
репостів
0
репостів