Якщо квартира біля дороги: вибираємо якісні металопластикові вікна

Життя у гамірному місті - завжди стрес для організму і лише у спокої вдома ми розслабляємося і відпочиваємо. Саме від вибору металопластикових вікон залежать не тільки енергоефективність дому, а й рівень шуму, який може проникати ззовні всередину квартири від постійного руху транспорту. Що врахувати при виборі вікон для квартири, аби забезпечити тишу, про це розкажемо далі у статті.

Як покращити звукоізоляційні властивості вікон

Не секрет, що ціна квартири залежить від багатьох факторів, зокрема, і від якісних вікон, які забезпечують ізоляцію від шуму, захищають від пилу та надмірного ультрафіолетового випромінювання. Коли вікна будинку виходять на міський проспект, то при виборі металопластикових вікон треба враховувати:

  • звукоізоляцію, яка повинна захищати від постійно жвавого руху, шуму пересування транспорту, який може бути надто високим. Підвищена звукоізоляція мінімізує вплив звуків;
  • кількість камер склопакета: три-, чотири-, п'ятикамерні найкраще підійдуть від шуму;
  • товщину скла, адже відомо, що чим товстіше скло, тим гірше воно пропускає звуки, це може бути 4 мм чи 6 мм скло;
  • наявність інертного газу, наприклад, аргону, який не тільки покращує звукоізоляцію, а й зменшує проникання холоду всередину, відтік тепла назовні.

Усі ці параметри мають пряме відношення і до енергоефективності, тому, вибираючи якісні вікна, можна розраховувати на зменшення рахунків взимку. Якщо інертного газу недостатньо для захисту від впливу сонця, то можна розглянути ще варіант тонованого скла. Це дозволить суттєво зменшити нагрівання кімнат влітку, проникнення ультрафіолету, який згубно впливає на меблі, оздоблення кімнати. А для додаткового захисту застосувати всередині жалюзі від світла чи захисні ролети від шуму, як у компанії з виробництва металопластикових вікон Екіпаж.

Про надійність та безпеку

Вікна також повинні мати достатній рівень захисту від проникнення в оселю. Надійний профіль виробника https://oknaekipazh.com.ua/vikna/ciny-na-vikna/ забезпечить захист від проникнення, оптимальну вартість вікон. Для квартир на нижніх та найвищих поверхах дуже важливо не тільки захиститися від шуму, а й врахувати можливість проникнення сторонніх осіб.

Антизламна фурнітура із додатковими запірними системами підвищують стійкість металопластикових вікон, як і загартоване скло, яке менше піддається руйнуванню. Це дозволяє затримати на деякий час зловмисників до приїзду охорони.

Де придбати?

Придбати якісні склопакети можна у Харкові, Києві чи з доставкою по Україні. При необхідності та побажанні замовника, є в продажу захисні ролети, жалюзі. Компанія Ekipazh створює індивідуальні проєкти, а також сучасні оптимальні рішення для клієнтів, які хочуть захистити своє житло від надмірного шуму.

Щоб зробити замовлення, варто подати онлайн заявку на сайт із зазначенням імені, телефоном та повідомленням, менеджери компанії обов'язково зв'яжуться із клієнтом для подальших дій. Якість та індивідуальний підхід гарантовано!

0
репостів
0
репостів