Срібні вироби в подарунок чоловікові: найкращі рішення

Як правило, чоловіки досить стримані в прикрасах. З цієї причини кожен ювелірний виріб, що доповнює образ, має бути бездоганним. Важливо поєднання із загальним стилем, яке дає відчуття гармонії та впевненості в собі. Майже непомітне, але завжди актуальне срібло, — оптимальний благородний метал для чоловічих прикрас. Такі ювелірні вироби чудово підкреслюють витончений смак свого власника. Вони гармонійно доповнюють як елегантний костюм, так і одяг більш вільного, повсякденного стилю. 

Чоловічі срібні прикраси: переваги вибору

Коштовності, виготовлені з місячного метала, не виходять з моди. Елегантні запонки, срібний браслет чоловічий, стильний перстень або улюблений ланцюжок зберігають свою актуальність завдяки численним особливостям, що здавна приваблюють людину. Ключовими вважаються:

  • Гіпоалергенність. Прикраси з місячного метала можна сміливо носити людям навіть з дуже чутливою шкірою, не побоюючись негативних наслідків.
  • Універсальність. Вона простежується буквально у всьому. Срібні прикраси відмінно пасують людям з будь-якою зовнішністю і гармонійно доповнюють різний одяг. Місячний метал підходить для створення чудових ансамблів зі штучним камінням, натуральними самоцвітами та іншими матеріалами.
  • Простота догляду. Срібні вироби можна легко і швидко почистити в домашніх умовах. Це дозволяє без особливих зусиль зберігати їхню первісну красу навіть якщо вони використовуються досить часто.

Важлива характеристика срібних прикрас — цінова доступність. Ювелірні вироби з місячного метала може дозволити собі кожен, що робить їх досить затребуваними. Залишається лише вибрати оптимальне рішення, яке може вразити кохану людину або просто хорошого знайомого. 

bx9Z4ZMn2nBAyncCgLkZ6M9eQDDJdH9eE0yzKKkzPK7uZ1raC2HF-L2y71LT3WvRtXh5cC015EXHTy_ZEbT7BKeIQxRGfksKB8KyG5BlBBfKgFSvWcDqs4EkjgKtEqqk6GDjWVb4kGLohr1lmuyKYlk

Ювелірні прикраси в подарунок чоловікові: найкращі ідеї

Мода на коштовності весь час змінюється. Однак є й такі прикраси, які вважаються завжди актуальною класикою. Це оптимальні рішення для консервативних чоловіків. До них належать:

  • Ланцюжки. Необхідно визначитися з типом плетіння і довжиною. Від них залежить візуальне сприйняття прикраси. Важлива особливість і товщина моделі. Для юних хлопців оптимальні тонкі ланцюжки, для старших чоловіків — більш масивні прикраси з великими ланками. 
  • Браслети. Акцент потрібно робити на тому, як вони сидять на чоловічій руці. Прикраса, яка врізається в зап'ястя, не може мати гарний вигляд, яким би оригінальним дизайном не наділив її майстер. У класичному варіанті браслет сидить досить вільно, але не звисає на долоню. Дуже важливо зберігати цей баланс. 
  • Гладкі кільця. Універсальні прикраси, які отримують елегантний, стильний дизайн. Виглядають досить стримано. Як правило, позбавлені надмірної масивності та брутальності. Вони чудово доповнюють діловий костюм і повсякденний одяг. 
  • Обереги. Ладанки і хрестики — ще один різновид універсальних прикрас, які дарують чоловікам різного віку. Важливо лише правильно визначити дизайн, стиль і розмір оберега. Оптимально зважати на смак і вподобання чоловіка, всупереч тому, що ці коштовності, як правило, носять під одягом, приховуючи від сторонніх очей. 

Любителям ексклюзивних прикрас, напевно, сподобаються моделі з інкрустацією, чорнінням, а також варіанти з комбінованих матеріалів. Як доповнення може використовуватися шкіра, каучук, текстиль. Різноманітність доступних ексклюзивних прикрас дозволяє чоловікам щодня формувати свій унікальний стиль.

0
репостів
0
репостів