Іграшки-трансформери: що про них потрібно знати

Оригінальні іграшки трансформерице моделі 2 в 1. Виконавши кілька простих маніпуляцій, дитина зможе легко перетворити іграшкового робота в машинку. Також може пропонуватися інша пара іграшок: машинка – тваринка, машинка – робот тощо. Цікаві моделі стануть оригінальним подарунком дітям різного віку.

Чи корисні іграшки трансформери для розвитку дитини?

Маючи в руках трансформер, дитина зможе гратися з двома іграшками. До того ж, аби трансформувати модель, дитині знадобиться спочатку подумати, які її елементи та як саме слід переміщати. У процесі гри із трансформером дитина:

  • розвиватиме свою уяву та логічне мислення;
  • навчиться посидючості;
  • поліпшить дрібну моторику рук;
  • отримає перші навички конструювання та найпростіше розуміння того, як функціонують механізми;
  • розвине свої комунікативні навички.

І все це відбуватиметься у процесі гри. Такий спосіб розвитку та пізнання навколишнього світу – найпростіший та найзручніший для дитини.

Які бувають іграшки трансформери?

Сьогодні батьки можуть придбати дитині різні іграшки трансформери:

  1. Транспорт і техніка. Досить популярними є моделі у вигляді машинок, гелікоптерів танків, космічних кораблів, літачків, пожежних машин тощо.
  2. Роботи. Діти із задоволенням граються з роботами-трансформерами, схожими на персонажів одноіменних мультфільмів.
  3. Тварини та комахи. Трансформер може бути і у вигляді динозавра, тигра, пантери, павука тощо.

Інші особливості іграшки

Іграшки-трансформери можуть бути виготовлені з різних матеріалів. Найпопулярніший матеріал – сучасний пластик. Це досить міцний, легкий та недорогий варіант. Його можна пофарбувати у будь-який колір. Але слід розуміти, що при сильному ударі об асфальт чи бордюр пластикова іграшка все ж може зламатися. Більш надійним та міцним матеріалом є метал. Його вага також більша. Від якості та міцності матеріалу залежить і термін використання іграшки.

Аби іграшка була ще цікавішою для дитини, виробники додають звукові та світлові ефекти. Так, фари автомобіля або очі робота можуть світитися, іграшка може відтворювати звук мотора або рев динозавра. В такому разі трансформер матиме в комплекті батарею чи акумулятор. 

Нині виробники іграшок пропонують трансформери, які можуть самостійно пересуватися: машинки – їхати, роботи – йти. У деяких моделей у комплекті може бути пульт дистанційного управління. Він дозволяє не лише керувати напрямком руху іграшки, а і процесом її трансформації. Така іграшка викличе справжнє захоплення у дитини!

Трансформер – цікавий та оригінальний подарунок для хлопчиків та дівчаток. Великий асортимент трансформерів різного розміру та з різноманітним функціоналом і особливостями представлений в інтернет-магазині товарів для дітей Lolo. Іграшки у магазині доступні для замовлення з доставкою містами України вже сьогодні.

0
репостів
0
репостів