Обираємо кращі тури вихідного дня

Автобусні тури в Карпати завжди були одним із найпопулярніших видів подорожей. Це зумовлено кількома чинниками. Насамперед, мобільністю. За один тур надається можливість відвідати кілька туристичних об’єктів нашої України. Автобусні поїздки, набагато більш насичені інформаційно та емоційно, адже з вікна завжди можна милуватися краєвидами, що «пробігають», не напружуючись.

xozero vorozheska svydovets.jpeg.pagespeed.ic.0Fd2uC56QM

Осінь – відмінний час, щоб поїхати на Гуцульщину. Осіння погода в Карпатах чудово підходить для туризму – з одного боку, немає сильної спеки, з іншого, в горах не дуже холодно для піших прогулянок.

Крім того, ви можете відвідати, відпочиваючи в горах восени, Драгобрат, скельну фортецю Тустань, чарівне озеро Синевир і безліч інших дивовижних пам’яток краю гуцулів.Більшість наших туристів обирають комбіновані тури з Косино або Берегово де можна відпочити в термалах і відвідані бажані екскурсії. Туристична компанія Атлант тур організовує тури в Карпати з Хмельницького від 2300 грн. Доступна ціна, дружня атмосфера та неймовірні краєвиди, що ще потрібно для осінньої подорожі.

Сьогодні відпочинок в Карпатах восени можна організувати для всієї родини — тут будуть відмінно себе почувати як дорослі, так і їх маленькі діти. Переваги осіннього відпочинку в Карпатах очевидні! Так як улітку не парить сонце, а так як взимку, то не дошкуляють затяжні морози.
Та й осінь — пора для справжніх поціновувачів елітного відпочинку, які з повнотою можуть насолодитися цією благодатною порою року.

Тільки уявіть, на зміну сірому та запиленому бетону, Ви потрапляєте у справжню казку, де від різноманіття кольорів неможливо відвести погляду.
У Вас повністю зникне бажання засиджуватися у «чотирьох стінах», Ваша душа прагнутиме простору — і Ви його знайдете у Карпатах.

У горах, де оживають стародавні легенди, ще збереглася природа в своєму величному первозданному вигляді: прозорі озера та бурхливі ріки, цілющі мінеральні джерела і дика краса гірських схилів, тисячолітні ялиці і покриті квітчастим килимом луки.

Які розваги є в Карпатах восени

  • Чим ще можна зайнятися восени в Карпатах:
  • риболовля та полювання;
  • Термальні джерела;
  • збирання ягід та грибів;
  • велопрогулянки гірськими стежками;
  • відвідування природних пам’яток – водоспадів, озер, гірських річок, ущелин.
  • СПА та чани з настоями місцевих трав.

Якщо більше цінуєте активний відпочинок, то можна з’їздити на екскурсії в Рахів, Буковель та Івано-Франківськ, піднятися на Говерлу, Піп Іван, гори Чорногорського хребта, Хом’як, зробити фото з оглядового майданчика.

Загалом, відпочинок дозволить вам відкрити найяскравіший і найколоритніший регіон країни, познайомитися з його природою, доторкнутися до історії та культури та привезти додому найважливіший сувенір – яскраві враження та свіжі емоції.

0
репостів
0
репостів