Як і для чого застосовуються промислові фаршеміси?

Свіжий і однорідний фарш є встановленим стандартом для приготування смачних котлет, біфштексів та інших гастрономічних шедеврів. Щоб отримати однорідний фарш, знадобиться фаршміс промисловий. Завдяки використанню цього обладнання, стає можливим додавання, окрім м'яса, таких складових, як яйця, розсіл і борошно. У підсумку роботи, отримуємо якісний фарш однорідної консистенції.

fDUXXIJjf4hvl4Ah_7onJ4i2xLSIJMIvZj7O6RwJZCoXFp0YGn-yWBWtYcQNy1q9nMQ8YxdQQ_QiAamD5fo3u1lUrMvzm95QodFrOXiQ2wucX3w4rpQb-l6MRZAg7ie6gaLSJi3hyPfkBR5RyX7GmBI

Види та складові професійних фаршемішалок

Фаршеміси поділяються на такі види:

  • відкритого типу;
  • вакуумні, що дають змогу замішувати щільний фарш із незмінним кольором, це досягається завдяки підвищеному ступеню вологозв'язування.

Крім того, це обладнання для харчової галузі розрізняють за місткістю діжі та конфігурацією шнеків.

Ці пристрої мають такі складові частини:

  1. Діжа, що з'єднується з механізмом змішування. Вона використовується як ємність для замішування.
  2. Змішувальний механізм. Складається з валів і місильних лопастей. Перші складові обертаються у двох напрямках, що значно збільшує швидкість робочого процесу. Завдяки лопастям, відбувається рівномірний розподіл добавок по всьому фаршу.
  3. Кришка.

Крім цього, всередині фаршемісу промислового присутній захисний механізм, який під час відкриття кришки зупиняє рух лопастей. Основа і внутрішній устрій обладнання виготовляється з харчової сталі, яка виключає появу корозії всередині. Також це дає можливість швидко проводити санітарну обробку і полірування робочої ємності.

Цільове призначення фаршемішалки

Промислові фаршеміси належать до спеціального обладнання. Застосовуються в кафе, їдальнях, ресторанах та на інших підприємствах харчової промисловості. Використовуються ці машини для приготування різних видів фаршу, який є основою біфштексів, пельменів, котлет та інших страв. Головним завданням цього пристрою є створення якісної м'ясної консистенції за короткий проміжок часу.

Поради при купівлі фаршемісу промислового

Для купівлі надійного обладнання, яке прослужить заданий період експлуатації і більше, потрібне дбайливе ставлення до пристрою і врахування сфери, де буде воно застосовуватися.

Щоб фаршеміс максимально відповідав запитам під ваше харчове підприємство, зверніть увагу на такі аспекти:

  1. Обсяг діжі для завантаження м'ясного продукту. 
  2. Наявність допоміжних опцій. Наприклад, у пристрою, оснащеного реверсом, стає можливим змінювати напрямок лопастей.
  3. Потужність промислового обладнання. Чим вищий цей показник, тим ефективніше працює машина.

Для того щоб дізнатися детальніше про роботу фаршемісу, рекомендуємо звернутися до менеджера компанії Rozfood за телефоном на сайті.

0
репостів
0
репостів