Ідеальні туфлі для різних типів стопи: чому під час покупки треба зважати на анатомію

Навіть ті, хто не менше 8 годин на добу працює в офісі, роблять в середньому близько 6000 кроків на день. Тільки подумайте, які колосальні навантаження витримують наші ступні під вагою тіла. Щоб ноги не втомлювались і залишалися здоровими, взуття має бути зручним: вдалого розміру, не на занадто високому каблуку, з повітропроникних матеріалів. Не менше значення має тип стопи. Розповідаємо, як анатомія впливає на вибір моделей модного взуття.

A_j-njoWbSefuNDHMmJiekMlmrdIuOrY4zlf1z_rtHVSvt3sIkCzPKfayVgq9DgZ5Lgf_uYxR1ydjq_zTiv0yXWUnF8ET_2X1B3vzONs-IWqLBFX3j-TfPVNTIEDEc7v_J9-ZO8nbDSfk1eIRJbR1_A

Які бувають типи стоп

Збираєтесь купити туфлі жіночі від популярного бренду? Дивіться не тільки на матеріал, форму й висоту колодки, але й на форму носка. Пальчикам теж має бути зручно, інакше вам загрожують дискомфорт і навіть проблеми зі здоров'ям. Щоб зрозуміти, чи підійде вам вибрана модель, роздивіться свої ступні і визначте, до якого типу вони належать:

  1. Єгипетська. Вузька і витягнута, великий палець довший за інші, мізинчик найкоротший. Найкращий вибір у цьому випадку — жіночі туфлі із заокругленим миском, в яких залишається достатньо вільного місця для пальчиків. Каблук краще вибирати широкий, середньої висоти.
  2. Грецька. Другий палець помітно довший за інші, при цьому можливі варіанти. Перший — прямий, усі пальці приблизно однакові. Другий — похилий, кожен наступний коротше за попередній. Кращі моделі жіночих туфель для власниць такої ніжки — з відкритим носком. Якщо із закритим, то або прямокутним, або видовженим. Каблуки вибирайте вузькі та широкі. 
  3. Римська. Зустрічається рідше за інші. Перші три пальця мають однакову довжину, решта трохи коротше, через що ступня виглядає ширшою, ніж насправді. На такій нозі гарно виглядають жіночі туфлі з овальним або прямокутним носом.

Визначте свій тип стопи — і це значно спростить онлайн-шопінг.

V6ZO5ZDKyqDxEAfUiv6udKqn4ffx9UA5YS2A5s28xKfdBp8HK7xnB_khxiEJl32QeNzxaLFJvpnTpvftSR24k_nMMAine2KXdUvkRsYiJhPYY9hfmSYYIU0mnnuJd-9nBVUHbHL0L_voD0ogQXzDVwQ

Де купити модні та якісні жіночі туфлі

Замовити туфлі жіночі, у яких будете виглядати чудово та не відчувати дискомфорту, краще у перевірених брендів. Онлайн-магазин Vitto Rossi має бездоганну репутацію: 15+ років на ринку України, 20+ офлайнових магазинів у великих містах (Київ, Харків, Дніпро, Вінниця, Одеса, Львів, Житомир), фабрики у чотирьох країнах (Італія, Польща, Туреччина, Китай) та регулярна співпраця з топовими дизайнерами — тисячі клієнтів на власному досвіді переконалися: якість і стиль завжди на висоті.

Вибирати жіночі туфлі онлайн дуже просто. Каталог містить систему фільтрів, тож пропозиції можна сортувати не лише за ціною чи розміром, але й за видом підошви, висотою і типом каблука, висотою халяви, кольором, стилем. Кожен товар сфотографований з різних ракурсів, тож можна роздивитися всі деталі. Якщо виникають питання, замовте зворотний дзвінок. Менеджер зв'яжеться з покупцем в установлений час і допоможе зробити вибір.

0
репостів
0
репостів