Келихи для віскі: які бувають та де купити

Склянки для віскі — ідеальний вибір подарунка на день народження, професійне чи державне свято для людини, яка полюбляє цей міцний напій та дотримується певних ритуалів під час його споживання. Тут важливе все: об’єм, форма, оздоблення, виробник, якість скла, спосіб вживання та інші чинники.

2122

Якими бувають склянки для віскі

Виділяють декілька варіантів келихів, кожен з яких має свої особливості дизайну та певне призначення. Shot glass — невеличка склянка «на один ковток», вміщає не більш ніж 40–46 мл міцного напою. Це оптимальний варіант, щоб оцінити новий сорт у великій компанії. Tumbler — келихи для віскі, що мають товсте широке дно. Це найпоширеніший варіант, який часто використовується як «домашній». Він підходить для споживання ірландського та шотландського віскі в чистому вигляді чи з додаванням невеликої кількості льоду. Склянку цієї форми також часто називають Highball. Об’єм — у межах 200 мл. Tulip — келих, що за формою нагадує квітку тюльпана. Найчастіше він використовується для дегустації старих односолодових сортів напою, що мають насичений аромат та яскравий смак. Об’єм зазвичай становить не більш ніж 100 мл. Snifter — за формою нагадує Tulip, однак він вужчий та має подовжену ніжку, а також збільшений до 150 мл корисний об’єм.

Ідеальної форми келиха для цього напою на будь-які випадки життя не існує. Кожен поціновувач вибирає для себе саме ту, яка найбільше відповідає особистим вподобанням щодо споживання (чистий, з додаванням льоду чи соку) та сорту напою. Найкраще мати склянки для віскі в декількох варіантах, щоб максимально розкривати смак та аромат різних сортів. 

Де найкраще купити келихи для міцних напоїв

Велику кількість різноманітних скляних виробів під міцні напої, зокрема для віскі, ви знайдете за цим посиланням: https://fama.ua/uk/podarki/bokaly-dlya-vysky-y-konyaka. Вам варто обрати саме цей інтернет-магазин, щоб купити ідеальний комплект на подарунок, з таких причин:

  • найбільший в Україні вибір келихів для віскі та коньяку;
  • ексклюзивні вироби від провідних світових виробників;
  • вишукані набори та найпопулярніші сувеніри для віскі;
  • можливість замовити товар онлайн або наживо в шоурумі у столиці.

Щоб придбати вибрані келихи для віскі на сайті Fama.ua, скористайтеся кнопкою «Купити» чи сконтактуйте з менеджером — залиште йому повідомлення в чаті на головній сторінці. Вам допоможуть підібрати ідеальний подарунок відповідно до статусу та вподобань людини, запропонують декілька варіантів оплати та доставки товару у ваше місто.

0
репостів
0
репостів