Бюстгальтер та квіти – як обрати подарунок на замовлення?

Ваша близька подруга, сестра чи мама скоро святкуватиме іменини і на звичне запитання «що тобі подарувати» ви отримали запит на презент у вигляді білизни? Так, завдання буде непростим, проте абсолютно реальним, адже обрати якісний бюстгальтер або мереживний комплект на подарунок зовсім нескладно, якщо знати стартові дані.

Як обрати білизну на подарунок

Найпоширенішим варіантом подарунка з натільного гардероба є піжами та нічні сорочки, адже в таких моделях важче помилитись з розміром, а цікаві принти та пряме призначення комплекту гарантують стовідсоткове використання подарунка іменинницею. Якщо ж вас попросили саме про бюстгальтер, доведеться більш детально поставитись до пошуку кращої моделі.

Оскільки подарунок на замовлення, іменинниця точно вкаже вам свій поточний розмір. Проте потрібно розуміти різницю між поточним розміром на базі моделей бюстгальтерів, що вона вже носить та розміром на базі свіжих замірів сантиметровою стрічкою. Для впевненості запитайте назви брендів спідньої білизни, які вона використовує в даному розмірі.

Модель білизни на подарунок краще обирати в інтернет-магазині, адже там зазвичай набагато більший вибір та чітко прописані не лише розміри білизни, а й додаткові параметри типу бічної підтримки, рекомендацій щодо типу бюста під кожну модель тощо. А консультанти магазину порекомендують бестселери, що точно підійдуть іменинниці на базі розміру. 

Без квітів нікуди. 

Яким би не був основний подарунок, не забувайте додати до нього букет квітів для іменинниці. Обрати живу композицію різних розмірів та кольорів можна тут: https://flores-shop.com.ua/uk/. Там же є послуга доставки букетів кур’єром в будь-якому точку міста або самовивіз букета з магазину зі знижкою.

Для поздоровлення близької подруги або родички обирайте ніжні композиції, особливо якщо квіти будуть доповнювати основний презент у вигляді білизни. Для дарунку можна обрати рожеві троянди або еустоми, ніжні тюльпани чи гортензії, яскраві соняхи або пишні півонії. 

Якщо іменинниця захоплюється рослинами та має пишний сад на балконі чи власній ділянці землі, замість зрізаних суцвіть можна обрати живі рослини в горщиках, що оформлені у вигляді букета, проте після свята будуть ще довго цвісти та радувати жінку з року в рік, нагадуючи своїм цвітом про вас. 

Дрібнички, що додадуть атмосфери свята

Додатково до подарунка можна додати набір солодощів, пляшку улюбленого ігристого вина або лікеру, смачні закуски з ресторану, що так полюбляє іменинниця або взагалі вивезти її на посиденьки в ресторан японської чи будь-якої іншої кухні, що до вподоби вам обом.

Якщо ж свято планується масштабним з великою кількістю інших гостей, подумайте над варіантом гелієвих кульок, адже після вручення іменинниці дітям на святі теж буде чим зайнятись, а їй та решті гостям буде час відпочити. Також можна привезти смачний торт, тим самим знявши навантаження в приготуванні або замовленні солодощів з іменинниці.

І найважливіше: що б не замовила іменинниця собі в якості подарунка, завжди додайте туди ще будь-яку річ, нехай навіть дрібну. Адже саме так можна викликати подив та позитивні емоції у людини, що і так знає, який подарунок на неї чекає. До прикладу, до бюстгальтера можна додати мереживні трусики або легкий шовковистий халатик для домашнього використання.

0
репостів
0
репостів