Smeg - стильна побутова техніка з Італії

smegSmeg є італійською компанією з виробництва побутової техніки, заснованою в 1948 році. Назва "Smeg" є абревіатурою від Società Metallurgica Emiliana Guastalla (Металургійне емалювання Емілія Гуасталла). Сьогодні компанія має безліч офлайн магазинів по усьому світі та представляє свою продукцію онлайн https://smg-shop.com.ua/chaynik, в тому числі й в Україні.

Завжди "Made in Italy"

Початково компанія Smeg спеціалізувалася на виробництві газових плит, але згодом почала випускати й іншу побутову техніку, таку як пральні машини, посудомийні машини, морозильні камери та інші електроприлади для кухні.

У 1950-х роках Smeg стала однією з провідних компаній в Італії, яка виробляла техніку для дому. З тої пори компанія продовжує розширювати свій асортимент і на сьогодні є однією з найбільших компаній в Європі з виробництва побутової техніки.

Особливою рисою продукції Smeg є її стильний дизайн. Компанія співпрацює з відомими дизайнерами, такими як Джанкарло Кандеаго та Гуідо Каналі, щоб створювати продукти, які поєднують в собі якість, функціональність та естетику. Тому вироби бренду це спочатку витвори мистецтва, а лише потім - техніка,  де на кожному пристрої є тавро "Made in Italy".

Нині продукція Smeg доступна в більш ніж 90 країнах світу, а компанія продовжує розширювати свій асортимент, випускаючи нові технології та моделі великої та малої побутової техніки.

Асортимент побутової техніки

KLF03DGEU 700x700Компанія Smeg належить до сегмента виробників преміум-побутової техніки. Позиціонує себе як виробника високоякісної техніки, з відмінним дизайном та інноваційними функціями та виробляє :

  • газові, електричні та комбіновані плити;
  • духові шафи;
  • посудомийні машини;
  • холодильники та морозильні камери;
  • пральні машини та сушарки;
  • кавомашини;
  • тостери та чайники;
  • мультиварки та блендери;
  • аксесуари для кухні, такі як посуд, кухонні ножі тощо.

Особливістю продукції є стильний дизайн з яскравими кольорами та ретро-елементами. Компанія також випускає лімітовані серії продукції, які часто є колекційними речами для шанувальників бренду.

Більшість виробів виготовляються в Італії. Smeg має кілька заводів у різних регіонах Італії, де виготовляються різні види побутової техніки. Деякі компоненти техніки Smeg можуть бути виготовлені в інших країнах, але збірка та фінальна перевірка продукції відбувається в Італії.

0
репостів
0
репостів