Особливості обробки металу та результати у вигляді виробів

7Tw-d_hSXd31q8V9X049KMctnUKC9epXZ-LSZiOOw0-__RynKZCZGbr62NwyVKfGOFLKh54Z6PKDE7-swRRK33grOY8s7lWt7xW6uyTwFf-bCOf8hRfOd-e7Xx_cfzJ_IV8f4f7YOdG6sg25R49Y

Один з найнадійніших і водночас красивих матеріалів – це метал. Його характеристики дозволяють використовувати вироби з металу у різних сферах життя.

Технічні:

Декоративні:

Запчастини до техніки та обладнання: фланці, шківи, ​​вали, підшипники, ролики та інше

Декоративні елементи прикрас вуличного та внутрішнього дизайну: ворота, перила, огорожі, дровниці, квіткові підставки, арки

Елементи будівельних конструкцій

Меблі: столи, лавки, узголів'я, виставкові стелажі

Захисні корпуси, сітки

Нагрівальне обладнання: біокаміни, мангали, вогнище, камінні набори

У деяких випадках ці параметри успішно з'єднуються.

Застосовуються для обробки, виготовлення металевих виробів спеціальне обладнання та специфічні технології. Це дозволяє проводити роботи вражаючої точності та складності.

Гнуття

Гнуття листового металу, профільних труб, арматури,прутів застосовується зміни форми заготовок, з'єднання деталей без зварювання. Дозволяє отримати цілісні елементи із заздалегідь заданими параметрами: кут, радіус, вигин та інше. Кожен вид металу: оцинкована або нержавіюча сталь, мідь, алюміній, латунь потребує врахування особливостей та ретельного коригування навантаження.

vnUOWOpSWnOEVZtmMsBqbnO7z-1t703ij0vp0asXzggNfBfqrzj15ARkBPgmlXkzTfjuT7cUPjNH9iismzVeTHgwiCOBUpIuIdW5ZWu9ni9QdnHH9Tp0Wsgp7OJwp6SqTITmyd6ywJMwXpDSmYTO

Верстати ЧПУ Bystronic Xpert 150 дозволяють зробити це без мікротріщин та пошкоджень поверхні. Завдяки їм технологи можуть безпомилково дотримуватися параметрів, зазначених у ТЗ (+/- 0,05 мм). Виконувати вироби із металу на замовлення у великих обсягах.

Лазерне різання та гравіювання

Лазерне різання та гравіювання незамінні при виготовленні виробів з металу з великою кількістю дрібних деталей. Металообробка лазером не дає теплової дії, не деформує, а також не потребує підсумкового покращення. Особливо зручна під час роботи з тугоплавкими сплавами.

Фрезерна обробка

Фрезерування (фрезерна обробка) використовується, коли є потреба створити елементи великої складності. Таким чином, з однаковою ефективністю обробляються об'ємні, тонколисті деталі. 3D, кінцева, фасонна, торцеве фрезерування дають можливість обробляти кромки, поверхні, вирізати пази та криволінійні отвори.

Зварювальні роботи

Аргонно-дугове, електродне зварювання, зварювання напівавтоматом дозволяють з'єднувати деталі в загальну нероз'ємну конструкцію.ію. Це досить трудомісткий процес. З'єднання відбувається за рахунок нагрівання частин до температури плавлення. Таким чином, вибір виду зварювання робиться в залежності від того, з якого матеріалу виготовлено продукцію.

Gh-_EDVhLDMKmXgorT3oeGmT7VLmoVD-JWvm0JL4SNVjVbbF59JHFCK1r8CUE4UjdVPDJBMcNoUGvXM4GiEfIMlQwKO9E7K3O_iN_DA7tE7Nl2mR176W_jVRmBsl8BfvYajgO0ZJv8StYQEFJmyo

Порошкове фарбування

Порошкове фарбування служить для декорування зовнішнього вигляду і як захисний шар готового виробу. Проводиться складними полімерами після попередньої обробки поверхні. Наноситься у вигляді дрібнодисперсної суспензії. Завершальним етапом стає термообробка. Так досягається додаткова міцність покриття.

Складність роботи із металами цілком окупаються досягнутими результатами. Краса та якість можуть йти поруч.

0
репостів
0
репостів