10 стильних курток, які має мати кожен чоловік

image1 1"Куртка" на перший погляд, просте та зрозуміле визначення до теплого одягу, однак воно охоплює цілу низку стилів та дизайнів. Обрати правильний варіант на https://madiss.com.ua/ може бути складно, однак, якщо знати для яких випадків буде використовуватись куртка, то підібрати потрібний стиль буде до снаги. Щоб знати, що саме потрібно, варто ознайомитись з варіантами верхнього чоловічого одягу. Деякі з них, а може і всі повинен мати у своєму гардеробі кожен чоловік.

1. Куртка-блузон

Або ще жакет-блузон - зазвичай однотонна картка до талії та на блискавці. Приталений фасон, еластичні манжети та пояс, які збираються на резинці у "блузку" і визначають такий тип куртки. Вона дуже схожа на бомбер, але має деякі особливості - класичний комір та дещо змінений крій.

2. Бомбер

Популярна модель серед льотчиків, а також серед любителів блискавки, приталеного, еластичного поясу і манжетів. Вона міцна, коротка та чудово підходить під повсякденний одяг чи святковий наряд, має універсальне призначення. Класичний бомбер шиють зі шкіри, однак зараз популярні вироби з нейлону, поліестеру.

3. Байкерська куртка

Відчути себе трохи бунтарем допоможе байкерська куртка. Сьогодні її одягають і взимку https://madiss.com.ua/product-category/ievrozyma/, і влітку, і в міжсезоння, незалежно від того байкер чоловік чи ні. Традиційна шкіряна куртка міцна та має гарний вигляд з джинсами, світшотом, футболкою. Її швидко одягати, а виглядає вона завжди виграшно.

4. Джинсова куртка

Це куртка, яка обов'язково повинна бути у гардеробі кожного чоловіка. Вона прекрасно доповнює і щоденні образи, і святкові, а носити її можна у будь-яку пору. Завдяки універсальному призначенню, її можна одягати і з футболкою, і з шортами, штанами, сорочками, світшотами, водолазками чи светрами, будь-який варіант буде хорошим.

5. Пальто

Це вічна класика та маст хев для усіх чоловіків. Пальто буває різних фасонів та дизайну, але зазвичай воно довге, тепле та може одягатись поверх домашнього одягу. Лише одне вдале пальто у гардеробі зможе замінити цілу низку курток, яке добре буде виглядати для виїзду на роботу чи на вечірку. Є ще видозміна пальто - бушлат. Це коротке пальто з великими гудзиками, широкими лацканами і двобортним передом.

6. Парка

Ідеальний варіант для холодних днів. Вона має довжину до стегон, наповнюється пухом чи щільним холофайбером з хутряним капюшоном та підкладкою. Куртка підходить для неформального використання, прогулянок, наприклад, відвідування спортивних змагань на вулиці.

7. Спортивна куртка

Ідеальний варіант для пробіжок чи швидких виходів за кавою. Легкий фасон робить куртку зручною, а блискавка дозволяє швидко її одягнути. Манжети на резинці забезпечать збереження тепла. Чудово підходить до спортивок, джинсів та іншого спортивного одягу. Може бути як з капюшоном для захисту від вітру, так і без.

8. Тренч та плащ

Головна відмінність плаща від тренчу - витримувати дощову погоду та зберігати сухість одягу. Зазвичай плащ водонепроникний, має капюшон, довгий. Тренч є доповненням до верхнього одягу чоловіка, зберігає тепло у будь-яку погоду, а має його кожна офіційна особа. Це позачасовий предмет одягу, який доповнює образ будь-якого джентльмена.

9. Анорак

Часто порівнюють з парками, але це хибне твердження. Парка відрізняється довжиною, має хутряну підкладку та капюшон, а анорак - куртка-полувер. Одягається вона через голову, має штучний наповнювач та водонепроникна з резинками на талії, манжетах та блискавкою спереду.

10. Дублянка

 Гарний вигляд та тепло забезпечить дублянка. Вона чудово утримує тепло завдяки овечій натуральній чи синтетичній вовні. Вона коротка, має ззовні замшеву текстуру чи під гладку шкіру. Є безліч варіантів дублянок різного фасону та дизайнів, які і зігріють, і будуть стильно виглядати.

В залежності від характеру, роду занять та стилю власника, кожна куртка особлива та має попит. Головне її завдання - забезпечувати комфорт та утримувати тепло, аби не замерзнути взимку чи не намокнути в осінню дощову погоду. В офіційному чи повсякденному стилі, куртка обов'язковий елемент гардеробу кожного чоловіка.

0
репостів
0
репостів