Головні тренди в ламінаті на підлогу в 2022 році

Ламінована підлога залишається однією з основних альтернатив дерев’яній підлозі для житлового приміщення. Прогресу в технології підлогового покриття вдалося досягти за рахунок ламінованої підлоги, яку Україна полюбила за простоту й надійність. Сучасні технології дозволяють створювати потрібну кількість матеріалу для того, щоб ціна ламінату https://albero.com.ua/products/laminat_70 залишалася помірною й могла створити надійні умови для закупівлі. Рекомендується ознайомитися з трендами 2022 року хоча б через те, що це дозволить створити затишні умови в своєму домі. Рекомендується слідкувати за ними, адже зараз можна знайти велику кількість варіантів ламінату для замовлення з інтернету. 

D4P9Ih4_ja05c4AYKkJxTwkC0fA7IucaLu6o7yMR9QfVg1X7rQmnVvpkdFufL2bdj_X6tO1_5E2ZsR_4F9XvRXFwPMBGEQ7NGYuHajeRqUUZ4bSVNqLwSzjmhV_MjMo73T0E0U3JtPUxZQPJ1MNn2pA

Трендові типи ламінатної підлоги

Оскільки вартість ламінованої підлоги прийнятна та й виробників – багато, можна виділити відразу декілька трендових типів:

  • Захищений від води ламінат;
  • Ламінована підлога в американському стилі;
  • Стійка до плям ламінована підлога;
  • Ламінована підлога із регенерованого дерева;
  • Ламінат із текстурою пошкодженого дерева.

Багатьом людям відомо, що хоча ламінат і є досить стійким матеріалом, він не здатний в значній мірі протидіяти рідині. Якщо вода потрапляє на поверхню такої підлоги, то це може призвести до утворення тріщин при довготривалому використанні такого матеріалу. Саме через це, було розроблено спеціальну водонепроникну вінілову підлогу на основі ламінату. Головною особливістю, котра виділяє цей матеріал є те, що він не дає волозі проникнути під ламінат, зберігаючи підлогу від можливого потопу. 

Другим за цікавістю трендом безумовно є ламінована підлога в американському стилі. Є можливість замовити матеріали, які були виготовлені спеціально для американського ринку й тому мають дещо інший зовнішній вигляд. Вони скоріше нагадують класичні американські будинки початку 2000-х років. Попит на такі матеріали стабільно високий, тому що стиль цього ламінату впізнанний й він дозволяє створювати гарний дизайн для свого дому без будь яких суттєвих ударів по бюджету. Популярність ламінованої підлоги американського виробництва буде стабільною і в майбутньому, але саме для 2022 року – це один з ТОП трендів. 

Багатьох людей цікавить, що собою представляє ламінована підлога із регенерованого дерева. Вона унікальна, довговічна та дуже швидко стала популярною. Це ламінат, який був виготовлений з дерева, яке пройшло переробку для повторного використання. В основному, для виробництва такого матеріалу використовуються залишки деревини брусів, настилів, дощок. Звичайно ж, такий виріб не повністю складається лише з відновленої деревини, але значна кількість основи все ж складається саме з сировини такого походження. Щоб створити приємний зовнішній вигляд, виробники імітують довільні подряпини, сучки та потертості на поверхні такого ламінату. Такий цікавий підхід до створення матеріалу і є головною причиною популярності в 2022 році. 

1XTmv-R_Ky0T-wowMqIvEVKyWRvMbrk57a7uW9sKoDTRJQ5e65rKJ_G6C2Kw2vZWNiBm493SYQmEaCV6P0Swh8Sy0ap_a4uKWObJJY2HFjpMqaWEJaukwD1-8DzZGorlZr7bKL5rhBeA78Ky-vsZD94

Інтернет як основне джерело ідей

Щоб створити власний стиль для інтер’єру дома, рекомендується використовувати інтернет, адже це основне джерело для ідей. Немає ніяких сумнівів в тому, що кожен буде здатний знайти вдалі поєднання не одного, а одразу декількох варіантів ламінату, аби створити унікальний образ. Рекомендується також звернутись до консультантів інтернет-магазинів. Тому що вони мають досвід в роботі з конкретним видом матеріалу й зможуть дати підказку щодо вибору оптимального виду ламінатної підлоги. Це дозволить зекономити час та сили при пошуках трендового варіанту ламінату. 

0
репостів
0
репостів