ТОП-3 моделі жіночих босоніжок, актуальних цього літа

Дизайнери постійно розробляють нові моделі босоніжок, що ідеально підходять для літнього сезону. Далі розглянемо три найактуальніші моделі жіночого взуття на літо 2022 року.

Цього сезону модні стилісти рекомендують приділити увагу зручності, але при цьому не боятися виділятися та носити платформу, а також взуття з нестандартними деталями або на підборах незвичайної форми. Купити босоніжки бажаної моделі за приємною ціною ви можете в інтернет-магазині «Міратон» за посиланням. Очевидно, що комфорт залишається пріоритетом для взуття нового сезону, але приємно бачити, як дизайнери використовують колір, прикраси та ефектні особливості.

1. Босоніжки на танкетці чи платформі

real 2b4e4fa6 2ef3 4912 9508 89ac0d762f93

Платформа – один із найпопулярніших трендів, представлених практично в кожній колекції. Елемент може бути яскравих яскравих відтінків, з принтами або переплетіннями. БІльш витончена версія цієї тенденції – танкетка, яка виглядає максимально акуратно, додає зросту і при цьому забезпечує комфорт. У широкому асортименті босоніжки на танкетці представлені тут. Стилісти пропонують вибирати сандалі такого відтінку, який гармоніює з тоном вашої шкіри, щоб досягти візуального ефекту довгих ніг.

2. Спортивні сандалі

real 1368bae6 9f99 4ae0 a50f 2d604f40d2a9

Тренд athleisure продовжує жити, і цієї весни сандалі у стилі Sport будуть популярні. Моделі зі спортивними елементами – гарний варіант для тривалих прогулянок та в якості повсякденного взуття для дівчат, які ведуть активний спосіб життя. Товста підошва відіграє ключову роль у поєднанні з функціональними ремінцями на липучці, таким чином ці сандалі уособлюють стиль та комфорт. У моді варіанти з додатковими декоративними деталями – світловідбиваючими, сітчастими, прозорими вставками.

Підібрати спортивні босоніжки жіночі можна за посиланням. Їх поєднують не тільки зі спортивними штанами та шортами, але навіть із сукнями. Спробуйте скомбінувати яскраву пару з вашими улюбленими джинсами або збережіть шик у нейтральних тонах в тандемі із класичними штанами. Сандалі на плоскій підошві стануть гідним доповненням капсульного гардеробу, можливості їх стилізації безмежні.

3. Взуття зі шнурівкою та ремінцями

real b69400b3 cfa3 4937 996c c733c2b33f9b

Влітку 2022 року зверніть увагу на босоніжки зі шнурками, ремінцями, стрічками. Це взуття можна носити зі спідницями, джинсами, легкими сукнями-комбінаціями чи шортами. Воно може бути базового або неонового відтінку, на підборах або низькій підошві.

Також цього сезону повертають свою популярність сандалії-гладіатори зі шнурівкою до коліна або трохи нижче. Вони чудово поєднуються з міні-спідницями, короткими сукнями, шортами. При цьому образи виходять романтичними та трохи незвичайними.

Стилісти рекомендують приділяти особливу увагу розташуванню ремінця при покупці наступної пари сандалів. Розміщення перемичок так само важливо, як і конструкція, шукайте м'які ремінці і слідкуйте за тим, щоб вони не були надто тугими і не врізалися в шкіру.

Незалежно від того, створюєте ви вбрання для побачення або вирішуєте, що одягти на майбутню співбесіду, важливо вибрати модель, яка буде відповідати вашій особистості.

0
репостів
0
репостів