Осінь 2021: тренди краси

Зі зміною кожного сезону з’являються нові модні віяння, за якими все складніше відстежити. Осінь 2021 року не стала виключенням і подарувала багато цікавих б’юті-знахідок. Ними будуть користуватися зірки шоу-бізнесу, блогери та найстильніші особистості світу.

43434

Мода на догляд

Доглядова косметика в новому сезоні стає ще актуальнішою. Після спекотного літа шкіра потребує відновлення, тож у моді зараз екстразволоження. На допомогу прийдуть живильні маски для обличчя, термальна вода, креми та сироватки із заспокійливими властивостями.

Також новим віянням стали доглядові засоби з використанням юдзу. Ця цитрусова рослина містить велику кількість вітаміну С, чинить освітлювальний та заспокійливий ефект, а на додачу ще й має приємний аромат. Зараз її можна знайти у складі багатьох корейських продуктів:

  • кремів;
  • тонерів і тоніків;
  • сироваток;
  • масок
  • патчів для очей.

Трендовий макіяж

Світом продовжує крокувати мода на натуральність. Насичений контуринг та велика кількість косметики на обличчі залишилися в минулому. Зараз у фаворі здорове сяйво шкіри. Тож візажисти пропонують вибирати тональні засоби та коректори для обличчя із природним фінішем, відмовляючись від щільних та важких текстур.

Губи

Тренд на градієнт задав модний дім Valentino ще у своєму літньому показі. На губах моделей красувалися яскраві червоні та глибокі винні відтінки з висвітленням чи затемненням кольору. У такому мейкапі краще віддати перевагу кремовим помадам. Їхня текстура легше розтушовується та дозволяє створити більш плавні переходи.

234234

Очі

Нову хвилю популярності здобув ефект павукових лапок. Особливу увагу рекомендуємо приділити саме нижнім повікам. Такий макіяж був родзинкою Твіггі, супермоделі та фешн-ікони 60-х років. Щоб повторити її культовий образ, варто купити туш для вій із мікроволокнами. Вона додасть об’єму та виразності погляду.

Зачіски

Стильні зачіски цього сезону краще приміряти якнайшвидше, поки не прийшов холод й не довелося ховати голову під шапкою. Найактуальнішим варіантом будуть великі кучері з мінімальною кількістю фіксуючих засобів. Така легка та природна укладка підійде будь-якій дівчині. 

На зміну високим об’ємним хвостам прийшли низькі, доповнені резинками з оксамитової тканини, стрічками зі стразами та іншими акцентними аксесуарами. Також великою популярністю користуватиметься французька коса у вигляді віночка та різноманітні плетіння. 

Стильні аксесуари

Пізня осінь - це час головних уборів. Вони не тільки захистять від непогоди, а ще й додадуть образу цікавості. Цього сезону популярних варіантів досить багато, серед них:

  • панами зі штучної шкіри;
  • федори (капелюхи середнього розміру з м’якими полями та трьома вм'ятинами);
  • кашкети з мініатюрними аксесуарами;
  • яскраві в'язані берети;
  • слаучі (шляпи з округлою тулією та спущеними полями).

Вибирайте убори теплих та насичених кольорів: гірчичного, коричневого, червоного та бордового. Якщо ж ви більше любите пастельні відтінки, стилісти рекомендують віддати перевагу пісочному та бежевому.

0
репостів
0
репостів