Секрети використання джемів, варення та топінгів у закладах сфери HoReCa

Ваш заклад пропонує клієнтам десерти, кондитерські вироби, кавові та інші безалкогольні напої? Тоді саме час подумати про те, як зробити десерти і напої ще смачнішими і ароматнішими, а при бажанні ще й розширити кількість позицій в меню. Звичайно, можна купити варення одного виду і додавати його до більшості десертів, випічки, але навряд чи цього буде достатньо, щоб залучити велику кількість клієнтів, які полюбляють солодке. Зараз є безліч кафе і кондитерських, в чиєму асортименті є неймовірно смачні вироби, коктейлі, кавові напої. Як можна з ними конкурувати? Експерти компанії «Агропереробка» поділяться з вами декількома секретами.

Джеми

Kupit dzhem TM Shchedrik.jpg.pagespeed.ce.pZltN5I3RuЧим джеми відрізняються від варення, і в якому випадку краще купувати джеми? Якщо у варенні шматочки ягід або фруктів відокремлюються від солодкого сиропу, то джем має більш желеподібну структуру, він не такий рідкий. Є джеми різних видів – з однорідною структурою і з шматочками ягід і фруктів. Тут вже вам краще вибирати, який з фруктових наповнювачів запропонувати своїм клієнтам.

А виробники в свою чергу пропонують досить широкий асортимент джемів:

  • банан;
  • апельсин;
  • лимон;
  • абрикос;
  • ківі;
  • персик та ін.

Що можна приготувати за допомогою джему? Це неймовірно смачні чизкейки, десерти. Джем можна додавати до морозива, вершків, прикрашати з його допомогою торти.

Ви можете купити джем оптом, якщо готуєте багато випічки, різних видів десертів з його застосуванням. Так вам не доведеться кожного разу перевіряти запаси, переживаючи, що джем закінчився.

Варення

xKupit varene TM Shchedrik.jpgMce.H9iuBG5Rl .jpg.pagespeed.ic.YEdhGNtR9XВарення – чудовий інгредієнт, який нагадує нам смак дитинства. Його можна подавати окремо в маленькій піалі до чаю, а можна використовувати як основний інгредієнт для приготування випічки та різних десертів.

Перед тим як купити малинове варення або ж варення з інших видів ягід чи фруктів, обов’язково прочитайте склад. Віддавайте перевагу тим виробникам, які можуть запропонувати продукт з натуральним складом, смаком і кольором. Такі виробники, як компанія «Агропереробка», піклуються про здоров’я своїх клієнтів, тому пропонують варення, у складі якого – цукор, натуральні ягоди або фрукти, а також лимонна кислота.

Види варення, які пропонують виробники:

  • малинове;
  • вишневе;
  • полуничне;
  • грушеве;
  • яблучне;
  • смородинове та ін.

Ми назвали найпопулярніші смаки, а вам залишається зробити для відвідувачів закладу гарну подачу випічки і десертів. До речі, варення чудово поєднується з мілк-шейками та йогуртами власного виробництва.

Топінги

Не знаєте, як правильно використовувати топінги для кави? Насправді, топінг – це досить густа добавка, якою роблять написи на кондитерських виробах і на молочній пінці. Попросіть бариста придумати кілька цікавих малюнків на пінці, і радуйте своїх відвідувачів оригінальною подачею. Якщо ж ви шукаєте, що додати до самої кави, щоб урізноманітнити її смак, рекомендуємо окремо замовити набір сиропів до кави, і використовувати їх в пропорції 20 мл сиропу на 100 мл напою (капучино, молочний коктейль та ін.). Що ж стосується топінгів, то їх не додають всередину напоїв, а лише роблять ними написи, тому правильної пропорції не існує. Варто лише обрати той топінг, який найбільш вдало доповнить ваш кавовий напій.

0
репостів
0
репостів