Яке пакування обрати для кондитерських виробів?

 Спекли багатоярусний торт, але не знаєте як його доставити цілим та неушкодженим? Або маєте смачні тістечка, але боїтеся пошкодити їх красу при перевезенні? Кондитерські вироби часто - справжні витвори мистецтва і, як кожен шедевр, мають мати своє обрамлення та достойне оформлення. Тож, унікальний торт і гарне якісне пакування - саме те, що здатне викликати захват і дух свята не тільки у іменинника чи гостей, адже презентація будь-якого кондитерського виробу розпочинається з його зовнішнього вигляду. Тож, упаковка має бути не тільки красивою, а й міцною, зручною і найголовніше - безпечною для здоров'я.

Критерії вибору пакування

Форма та варіанти пакування кондитерських виробів papirstok.com можуть бути різними і залежать від типу продукції. На сьогодні найкращим та доступним матеріалом для оформлення солодкої продукції є картон, який широко використовується у харчовій промисловості. Тож, є деякі критерії, за якими можна підібрати таке пакування для будь-яких смаколиків:

  • використання коробок квадратних, прямокутних;
  • яскраві, стримані кольори чи пастельні з візерунками або без них;
  • з віконечками на кришці упаковки, спеціальними ручками;
  • по типу відкривання - коробки-книжки, пенали, просто з кришкою;
  • з роздільниками чи підставками для виробів.

Картон є екологічним, недорогим матеріалом, достатньо міцним для збереження цілісності тортів, тістечок, а також таким, який легко перероблюється та утилізовується без шкоди для довкілля.

Варіанти упаковок для тортів та тістечок

Компанія "ПапірСток" пропонує граний вибір коробок для пакування тортів з крейдованого картону, який має додатковий захист та глянсовий відблиск. Тож, якщо крем чи сироп потрапить на картон - він залишатиметься таким же міцним та не втратить свою форму.

Тож, для тортів це можуть бути коробки:

  • коробки з кришками;
  • складні з ручками для перенесення;
  • коробки-книжки.

Для тістечок, пряників, кексів - коробки для тістечок від 2 до 25 одиниць взалежності від виду виробу, зі вставкою-сіткою, віконечком, ручками у формі коробок-пеналів, книжок та зі з'ємною кришкою. Крім того, оформлення та дизайн упаковок може бути найрізноманітнішим: від просто білого пакування до золотистого чи з візерунками.

Підібрати необхідний варіант можна на сайті papirstok.com, де 6 років професійно займаються виготовленням різноманітних паперових виробів для харчових продуктів, зокрема, і для кондитерських виробів. У списку замовників компанії є такі торгові марки як Сільпо, Salateira, Печена Картопля, Aroma Kava, Віденські булочки, Novus тощо. Є гнучка система продажу товарів як для оптових покупців, так і для роздрібних, а ще вигідні умови доставки при великому замовленні.

0
репостів
0
репостів