Класика - оригінальний стиль фірмових кросівок New Balance

real e605a20f 9f59 4ae5 adb3 ee9b05294644Класика від New Balance - це оригінальні моделі, які отримали найбільше уваги від шанувальників і стали культовими для фірмового асортименту. 


Щоб почати з правильної ноти розповідь про класичний стиль New Balance, треба сказати пару слів відносно історії формування компанії. Її шлях почався ще у 1906 році з першим запропонованим технологічним проривом Вільяма Райлі - супінатором з унікальною будовою опори для п’яти. Хоча винахідник виготовив і перше взуття для місцевого спортивного клубу, виробництво серійних моделей розпочалося набагато пізніше - лише у 50-х роках.

Модель Trackster стала першою і останньою зі словом у назві, у майбутньому виробник називав свої товари лише цифровими позначеннями.

У історії фірми траплялися різноманітні знакові серії, але лише декотрим з них вдалося здобути статус культових.

real 6944fc0e d7fa 4148 bc6e 3c8b3936067a

Хоча компанія активно виготовляла взуття для різних сфер, головним направленням залишались бігові кросівки. 574-ті - це справжня класика NB, яка породила багато ідейних спадкоємців у сучасному ассортименті бренду, але і залишилась його невід'ємною частиною по сьогодні. Вона вперше з'явилася в обєктивах фотокамер журналістів у 1982 році, коли атлет Дік Бердслі пробіг у них бостонський марафон, і посів почесне друге місце.

Увагу привабив і незвичайний обраний колір - червоний. Після цієї події NB574 стали бесцеллером, а їх неперевершена якість і комфорт здобули славу для бренду посеред як професійних спортсменів, так і звичайних ентузіастів активного способу життя.

Йшов час і змінювались покоління, але ця модель навічно закріпилася поміж головних лінійок фірмової продукції бренду. Були розроблені нові методики виготовлення а також застосовані сучасні технології до будови підошви. Теперь такі кросівки виготовляють з унікальних матеріалів, які забезпечують відмінний баланс амортизації та міцності виробу, а також добре зберігають та відновлюють форму. Це гарантує, що таке придбання прослужить вам довгий термін навіть при активному використанні при цьому не втрачаючи початкових якостей та зовнішнього вигляду.

Верх кросівка може бути виконаний із натуральних матеріалів: шкіри, замші або текстилю. Також іноді використовують сучасні синтетичні тканини для кращої вентиляції у спортивних лінійках.

Гарантовану якість від американського виробника ви можете отримати лише у офіційних партнерів New Balance в Україні, або відвідавши фірмовий інтернет-магазин. Придбати товари з останніх колекцій ви можете онлайн з можливістю доставки в будь-який регіон країни через поштову службу. Розрахуватись за придбані речі можна карткою на сайті або при отриманні.   

0
репостів
0
репостів