Рольставні: для чого потрібні та які вони мають переваги

roll 01Найбільш привабливим та оптимальним способом захисту вікон та вхідних дверей сьогодні є рольставні. Це металеві конструкції, які здатні захистити будівлю від вітру, пилу та несанкціонованого доступу у приміщення. Встановлення такого захисту URL може не тільки бути як спосіб захисту, а й виконувати декоративні функції, адже можуть заміняти жалюзі та штори, тому часто рольставні встановлюють на балконах для зменшення потрапляння сонячних променів у приміщення. Тож, це свого роду охорона та додатковий функціонал для оселі або ж комерційних об'єктів.

Переваги рольставень та де їх встановлюють

Незалежно від функцій різних ролетів, усі вони мають привабливий зовнішній вигляд. До того ж, якщо власник бажає, щоб вони відповідали екстер'єру чи інтер'єру приміщення, їх можна виконати у різних кольорових гамах, або ж у тому виконанні, яке бажає замовник.

До переваг рольставень відносять:

  • захист від променів сонця;
  • шумоізоляція, захист від надмірного шуму;
  • захист від несприятливих погодних умов;
  • захист від сторонніх поглядів та втручання у приватне життя;
  • захист від злодіїв;
  • можливість встановлення дистанційного керування.

Їх встановлення можливе не тільки на вікнах та дверях, а й на воротах, вітринах, або ж на тих частинах приміщення, які найменш захищені. Також їх монтаж можливий всередині будівлі в якості окремих перегородок, що дозволяє поділити велику площу на невеликі робочі зони. А ще їх встановлюють на похилих дахах та зимових садах.

Автоматика у ролетах

У більшості випадків керування рольставнями проводять вручну, якщо їх не більше 3-4 штук. Однак для магазинів, великих будинків важливим є швидке одночасне реагування, наприклад, на випадок буревію чи несанкціонованого проникнення. Тож, для таких великих об'єктів передбачено встановлення автоматизованої системи управління.

Лише один натиск пульту закриває/відкриває вікна, двері без будь-яких зусиль. Також деякі виробники встановлюють інтелектуальні системи управління, які мають програмування таймерів та спеціально встановлені датчики світла.

Де можна замовити рольставні?

Вибір ролетів має важливе значення, адже продавець має гарантувати якісне виконання замовлення, а також міцність конструкції та довготривалу експлуатацію.

Компанія VSV-GROUP на ринку встановлення та забезпечення об'єктів рольставнями вже понад 14 років. Використовуючи продукцію кращих європейських виробників, компанія впроваджує актуальні тенденції захисту приміщень у більш ніж 120 представництвах по всій Україні. Основні переваги співпраці:

  • індивідуальний підхід до кожного замовлення;
  • робота напряму з виробниками;
  • безкоштовні заміри та швидкий розрахунок вартості проєкту;
  • якісний монтаж;
  • точність та своєчасне виконання;
  • зворотний зв'язок із клієнтом.

Таким чином, рольставні здатні ефективно захистити майно від негоди, влому та виконують декоративну функцію, не псуючи вигляд будівлі. При замовленні конструкцій варто враховувати спосіб керування та її зовнішній вигляд. Щодо компанії виробника, то варто обирати вузькопрофільну компанію, яка зможе чітко та при дотриманні усіх вимог виконати замовлення.

0
репостів
0
репостів