Покупка побутової техніки онлайн: обираємо надійний магазин

thumb 1587202696 8073693cdfРозширення можливостей оффлайн магазинів у мережі інтернет дозволили не тільки збільшити продажі, а й спростити процедуру купівлі бажаної продукції покупцями. На перший погляд нічого складного - обрав техніку, оплатив та отримав. Але не все так просто. Побутова техніка: поради та огляди - блог Фокстрот допоможе не тільки завоювати прихильність потенційних покупців, а й дізнатися про покупку більше. Тож, як обрати надійний магазин і що важливо враховувати при покупці товарів онлайн, читайте далі.

Як обрати необхідне?

Перше на що варто звертати увагу - якісне наповнення сайту, його інтерфейс. Все має виглядати пристойно, якісно та переконливо. Фото товару має бути чітким та відповідати опису, адже покупець має знати на що витрачає свої кошти.

Побутову техніку онлайн магазини умовно поділяють на:

  • велику побутову техніку - посудомийні, пральні машинки, холодильники, газові плити, духові шафи та поверхні, морозильні камери, тобто усе те, що використовується для базових потреб користувача;
  • малу побутову техніку - різноманітне устаткування для кухні, будинку та індивідуального користування;
  • кліматичну техніку - бойлери, кондиціонери, котли, вентилятори, обігрівачі, зволожувачі, осушувачі і так далі.

Тож, якщо розібратися, придбати усе, чого бажає душа можна не виходячи з дому в пару кліків. Єдиний недолік - самостійно потримати у руках, ввімкнути чи переглянути товар немає можливості. До того ж, деякі компанії доставляють техніку безкоштовно прямо додому.

5 переваг онлайн покупок

  1. Ціна може бути меншою, ніж у звичайному магазині, оскільки останній витрачає додаткові кошти на оренду, комунальні послуги та оплату праці консультантам-продавцям, а це все впливає на вартість товару.
  2. Об'єктивний вибір. Це означає, що покупець неквапливо може зіставити товари різних відомих брендів, підібрати оптимальну ціну. До того ж, вибір в онлайн ресурсах значно більший, ніж в оффлайн магазинах.
  3. Покупка в офіційного представника дасть можливість отримати побутову техніку вже за 3-4 дні прямо від виробника.
  4. Ексклюзивні покупки часто можливі лише онлайн, так як лімітована продукція може мати перед продаж (оплата відбувається наперед) або ж в обмеженій кількості. Тож, часто такі товари не доїжджають до звичайних торгових точок.
  5. Адресна доставка техніки - звична річ для таких великих магазинів, як, наприклад, Фокстрот.

Які критерії покупки побутової техніки?

Щоб задовольнити потреби у функціонуванні побутової техніки та виправдати надії покупця, йому необхідно для початку визначитися з такими критеріями вибору:

  • тип установки, адже це може бути вбудована чи окремо розташована техніка;
  • функціонал та його використання. Обдумайте усі параметри обладнання, чи готові переплачувати за ті функції, якими не будете користуватися взагалі? Від цього буде залежати вартість техніки та її обслуговування;
  • оптимальна продуктивність. Чи варто купувати професійну плиту для звичайної кухні, якщо достатньо звичайної газової плити? Враховувати це необхідно, адже кожна річ має використовуватися в міру своїх можливостей;
  • енергоспоживання є важливим критерієм у виборі побутової техніки. Більше заощадиш - менше заплатиш по рахунках. Особливо це стосується техніки, яка часто використовується в побуті та споживає багато енергоносіїв. Оптимально буде придбати техніку класу починаючи від "А+";
  • купувати необхідно тільки сертифіковану продукцію перевірених виробників. По-перше, вони надають гарантію на свою техніку, надають післягарантійне обслуговування, по-друге, така техніка виконана якісно і є безпечною для користування, а значить прослужить довго.

Таким чином, купувати онлайн однозначно потрібно. Варто лише звертати увагу на рекомендації при покупці побутової техніки, просити надати сертифікати якості та заповнені гарантійні талони. Онлайн продажі можуть полегшити життя, значно зекономити кошти і час на покупку товарів.

0
репостів
0
репостів