Яку розвагу обрати: паперове або поролонове шоу

Паперове шоу Львів пропонує практично на кожному святі. Це цікава розвага, яка може стати яскравим фіналом практично будь-якого застілля. Папір доволі дешевий, зручний та безпечний матеріал. Його декоративні властивості також можна підвищити, якщо звернути увагу на моделі з сріблястим чи золотистим напиленням. Але все ж паперове шоу можна доповнити чимось не менш цікавим. Наприклад, поролоновим шоу. Воно доволі оригінальне, особливо коли йде мова про дитячі свята, де можуть бути алергіки. Хоча сучасний папір відрізняється мінімальною пило місткістю, але краще обрати не тільки паперове шоу, розбавивши його чимось іншим. І в даному випадку, поролонове шоу є непоганим рішенням.

Що собою представляє поролонове шоу

Дитяче свято повинно бути не просто цікавим, бажано, щоб воно викликало захват у дітей, та не змушувало батьків хвилюватись більше міри. Поролонове шоу в якості реквізиту використовує нарізаний поролон. Зазвичай, це кубічна форма. Щоб було ще цікавіше, м'які кубики роблять різнокольоровими. Так вони швидко привертають увагу як зовсім маленьких дітей, так і більш старших гостей.

Поролонові кубики легкі та об’ємні. З них можна будувати різноманітні споруди, кидатися один в одного і розважатись іншим чином. Серед найбільш популярних споруд для будівництва можна виділити печери, палаци та прості стіни. Укріпіть їх, і можна дуже весело провести час.

Матеріал дуже приємний на дотик, до того ж досить м’який, тому навіть якщо хтось втратить обачність і кине кубиком в сусіда, приклавши більше зусиль ніж потрібно, шкоди він не принесе. Всі кубики виконують з гіпоалергенного матеріалу. Це дозволяє насолоджуватись грою навіть людям, які мають схильність до алергії. Матеріал не збирає зайвий пил, тому може стати справжньою окрасою святкування.

Для того щоб порадувати кілька дітей на святі середнього розмаху, буде достатньо сотні м’яких кубиків. Це універсальний засіб який дозволяє організувати десятки різноманітних ігор. Все що потрібно щоб з допомогою поролонових кубиків організувати веселощі – задіяти власну уяву та фантазію. Аніматор підштовхне гостей, вказавши напрямок. В подальшому діти самі зорієнтуються, що їм робити.

Як організувати веселе поролонове шоу на дитячій вечірці

Одна з головних переваг поролонового шоу – його простота. Але щоб все пройшло максимально добре потрібно звернути увагу на перевірену часом формулу:

  • різнокаліберні поролонові кубики (можна одного або різного кольору та розміру);
  • аніматор, який буде розважати гостей та давати їм цікаві ідеї для наступної розваги (аніматорів може бути і більше ніж один, оскільки це залежить від того, скільки на святі гостей і чи розділені вони на групи);
  • правильно розрахована тривалість використання поролонових фігурок (свято може тривати кілька годин, но оскільки часто вечірка включає і інші види розваг, поролонове шоу бажано розраховувати десь на 40 хв. чи годину);

Ця розвага відноситься до активних, тому може дозволити дітям розім’ятись. Оскільки у малечі завжди дуже багато енергії, її потрібно кудись витрачати. Використання поролонових кубиків дозволяє позбавитись від надлишків. Діти зможуть щось будувати, кидатися кубиками, наче сніжками, і навіть купатись в завалах. Ну і звісно, слід пам’ятати, що з кубиків можна створити гарні декорації для знімків.

Переваги паперового шоу на святі

Про поролонове шоу ми уже поговорили, але паперове шоу все ще залишається актуальним. Деякою мірою воно навіть краще ніж описана вище розвага. І зараз ми розповімо чому:

  • Весело. Більше того, якщо комусь буде не весело під час паперового шоу, його ж першим і закидають папером. Що залишиться робити? Звісно ж відбиватись, а отже хороший настрій буде забезпечений.
  • Безпечно. Для шоу використовується спеціальний папір, який відрізняється м’якістю. Він не пилиться і не дозволяє порізатися.
  • Дозволяє розслабитись та повеселитись. Далеко не кожна людина захоче прийняти участь в активному конкурсі, але паперове шоу нічого такого і не вимагає. Все що потрібно робити – веселитись.

Отже, було б бажання, а розвагу можна знайти.

0
репостів
0
репостів