Гриль для приготування смачного та корисного м'яса

content fotolia 81514678 subscription xxlКорисна їжа може бути смачною, а м'ясо, яке повинно бути в раціоні кожної людини має для цього безліч способів приготування. Одним із таких є приготування на різних видах грилю https://grillex.com.ua, в результаті чого воно набуває неперевершеного смаку, зберігає соковитість та майже усі поживні речовини. На відміну від смаження, приготування продуктів на такому обладнанні відбувається максимально швидко під дією високих температур. Як результат - у страві менше жирів та шкідливого для організму холестерину, який не шкодить здоров'ю.

Які види грилю є?

Грилі в основному використовують у професійних кухнях закладів харчування: ресторанах, кафе, гриль-барах тощо. Деякі власники приватних садиб також використовують грилі для приготування страв, однак це недешеве задоволення та потребує певних вмінь та знань. Поділ на види грилю можна умовно поділити по:

  • джерелу живлення - вугільні, газові або електричні;
  • способу встановлення - напольні, настільні;
  • способу обробки продуктів - безконтактні чи контактні.

Є також грилі з функцією коптильні, де можна не тільки смажити м'ясо, а й обробляти його димом для приготування копченості.

Користь грилю у приготуванні страв

Окрім швидкого приготування, використання грилю має й інші переваги, адже на ньому можна не тільки смажити, коптити, а й тушкувати, варити.

Зокрема, м'ясо на грилі готується без використання масла, воно набирає аромату багаття, залишаючись завжди ніжним та соковитим, при цьому зайвий жир витоплюється, а смачна соковита скоринка надає вишуканості страві. Завдяки таким люксовим грилям та барбекю як Char-Broil, Saber, FireMagic, Dancook зіпсувати таку страву стане неможливим. Деякі з них мають унікальну технологію приготування TRU-Infrared, яка під дією інфрачервоного випромінювання не тільки готує м'ясо, зберігає соковитість, а й стерилізує продукт, знищуючи небезпечні мікроорганізми без пригорання.

Компанія Грилекс, яка є офіційним дистриб'ютором в Україні має у своєму асортименті не один такий пристрій для приготування смачних та корисних страв. Окрім того, на grillex.com.ua можна придбати спеціалізовані кухонні меблі, аксесуари для гриля та барбекю, а також соуси для надання більш виразного смаку стравам.

Який виріб обрати - справа непроста, але врахувавши всі нюанси та потреби, обрати буде легше. Завдяки широкому асортименту та новітнім технологіям приготування страв стане ще оптимальнішим та збереже ще більшу кількість поживних речовин для збереження здоров'я без втрати смакових властивостей.

0
репостів
0
репостів