Як організувати переїзд без зайвої метушні та витрат?

407201 2Процес переїзду з одного місця на інше - великий стрес, однак початок нового життя можна максимально спростити, виконуючи певні послідовні дії. Для того, щоб процес транспортування був фінансово не обтяжливим та займав максимально короткий проміжок часу варто спланувати все до найменших дрібниць.

Обираємо спосіб перевезення речей

Перш ніж обрати, як і чим ви будете транспортувати речі, необхідно визначитися якої кількості та об'єму буде увесь вантаж. Звичайно, найдешевшим способом буде допомога рідних, друзів або ж користування власним авто. Вантажні перевезення мають свою перевагу, адже меблі, велику побутову техніку не так просто помістити в один легковий автомобіль, тож доведеться витрачати більше часу та палива для їх перевезення.

Все ж, якщо немає ні свого транспорту, ні друзів з власним авто, то тоді варто скористатися спеціалізованими службами, які займаються саме послугами перевезення речей. Також такі фірми окрім автомобілів, мають своїх вантажників, тож надривати спину та руки не доведеться. 

Що стосується вартості таких послуг, то зазвичай компанія-перевізник обслуговують замовлення мінімально від двох годин, оплата погодинно. Також ціна складається від типу авто, кілометражу. Часто по місту ціна менша, ніж виїзд за його межі.

Щоб визначити оптимального перевізника варто зателефонувати у декілька компаній, порівняти всі співвідношення та визначитися з найкращим для вас варіантом.

Не бійтеся позбавитися зайвого мотлоху

Чим менше речей, тим економнішим буде ваш переїзд. До того ж, переїзд стане гарним приводом позбутися зайвого мотлоху або ж речей, які ви не носите більше одного року. Тож, які дії необхідно виконати при підготовці до переїзду:

  • як ми уже написали - позбавитися зайвих речей;
  • посортувати речі за категоріями, наприклад "кухонний посуд", "речі дитини". Важливо упакувати окремо ті речі, які знадобляться вам найближчим часом;
  • правильно упакувати речі, можна скористатися вакуумними пакетами для об'ємних речей: подушок, ковдр, пуховиків. В пригоді стане й звичайна стрейтч-плівка для пакування крихких речей. Ну і звичайно знадобляться коробки;
  • промаркувати пакування, а також зробити запис у блокноті, щоб при розпаковці не виникло плутанини. Також на крихких речах варто зробити особливе маркування для вантажників, щоб вони ненароком не пошкодили речі.

Як заощадити на послузі з перевезення?

  • визначивши кількість речей, можна обрати відповідну машину аби не переплачувати;
  • переїзд можна робити у пізній час - так можна оминути затори та зменшити погодинні витрати;
  • якісно упаковані речі займатимуть менше місця;
  • при підписанні договору з послуг перевезення звертайте увагу на зазначені пункти, щоб уникнути неточностей;
  • абсолютна готовність до прибуття машини забезпечить економію часу;
  • враховуйте погодні умови на час переїзду;
  • якщо є можливість зекономити на вантажниках - скористайтеся цим, приєднайте друзів та рідних;
  • якщо є знижка - скористайтеся нею, або ж попросіть її.

Правильно спланувати переїзд під силу усім, тож скористайтеся можливістю не переплачувати, використовуючи наші поради та допомогу близьких вам людей.

0
репостів
0
репостів