Мобільна та зручна електробритва Xiaomi Soocas S3

97 5 47Щоденне гоління для кожного чоловіка - обов'язковий ритуал, тож процес бриття повинен бути і зручним, і менш травматичним для шкіри. Електробритва xiaomi soocas s3 дозволить не тільки якісно та швидко поголити обличчя, а й уникнути неприємного подразнення.

Електробритва для делікатного гоління

Розробники компанії Xiaomi використали технологію демпфірування у бриючій головці, а це означає, що рівень вібрації значно зменшений. Така технологія дозволяє плавно рухатися головкам бритви на 360 градусів, а також зменшити тертя об шкіру. Крім того це дозволяє до найменших дрібниць повторювати контури обличчя, а значить ідеально поголитися.

Технологія демпфірування та висока якість бриючих елементів з японської та шведської сталі допомагають за один раз видалити волосся зі зменшеним тиском на шкіру обличчя. До того ж спеціальні захисні кільця на головках вбережуть від порізів, подразнення і дискомфорту. Все це робить процес бриття делікатним і атравматичним, тож про вашу шкіру потурбувалися як найкраще. Тож придбати її ви зможете в один клік в онлайн магазині мережі Алло та отримати у відділенні пошти чи самостійно забрати у магазині.

Безліч переваг в одному Xiaomi Soocas S3

Купуючи електробритву Xiaomi Soocas S3 ви зможете:

  • проводити сухе та вологе гоління;
  • якісно голити навіть найменші волоски;
  • голитися будь-де за рахунок вбудованого акумулятора;
  • не турбуватися про подразнення;
  • легко перевозити пристрій у багажі;
  • зменшити час щоденного гоління.

Електробритва також має потужний двигун Suoma Motor BL146, який забезпечує обертання ножів до 3000 тисяч обертів на хвилину, тому якість гоління напряму залежить від мотора.

Для того, щоб забезпечити довгий час експлуатації електробритви, розробники Xiaomi використали стандарт захисту ІРХ7. Він дозволяє надійно захистити пристрій від вологи та пилу, навіть при короткотривалому зануренні у воду. Тож після процесу бриття користувач зможе сміливо промивати голівки під проточною водою - це швидко, гігієнічно та безпечно.

elektrobritva xiaomi soocas electric shaver s3 redМісткість акумулятора 800 мАг, тому в бритві її вистачає до 60 хвилин активної роботи, приблизно стільки ж потрібно і для повного циклу заряду батареї.

До того ж, Xiaomi Soocas S3 важить менш як 200 грамів, тож її завжди буде зручно брати з собою в дорогу. Для цього також передбачили блокування бритви, аби вона випадково не ввімкнулась в багажі під час подорожі.

Зробіть подарунок собі та своїм близьким, щоб процес гоління з електробритвою був не тільки швидким, а й комфортним без загрози подразнень.

0
репостів
0
репостів