Шкідливі поради на корпоратив: як стати зіркою вечора

Якщо ви завжди любите бути у центрі уваги та привертати до себе увагу всіх оточуючих, тоді вам знадобляться цікаві поради, що зробити та як себе поводити на новорічному корпоративі, що вас усі колеги запам'ятали надовго. Портал grc(hh.ua) підготував для вас перелік шкідливих порад, втіливши які, ви перетворите новорічні свята на незабутні враження. Отже, читайте підбірку шкідливих рекомендацій, за допомогою яких ви зможете зіпсувати новорічний корпоратив ще на етапі його планування та організації.

2hScN6z40DEe0IeRfhQA7rFDxfrLLvguhwa1-MyZaIF-OKHMwCeq5N2iAyJnDl4e9zWDILxNCKzAv7OrIaKPHPxF1-W0NZBXToPwFqL12GOxbKDTKFeSrd44orMzZA

Максимально відтягуйте підготовку для свята

Якщо в знаєте, що таке прокрастинація, то саме час до неї звернутись та насолодитись процесом. Адже відомо, що під час прокрастинації нерідко народжуються дійсно геніальні ідеї.

Тобто, згідно даної концепції, якщо ви почнете процес підготовки до новорічного корпоративу за один-два дні, то найкраще вбрання, найбільш професійні перукарі та візажисти будуть до ваших послуг та примчать до вас навіть за декілька годин до бою курантів. Особливо дана порада стосується тематичних та костюмованих вечірок.

Чоловікам взагалі не варто переживати — в будь-який момент можна одягти футболку з джинсами на всі випадки життя. На корпоратив також така ідея підійде.

Відсутність офісного дрес-коду: використайте це на максимум

Для будь-якої представниці прекрасної статі корпоратив — це ідеальний шанс надягти свою найкращу сукню та всі прикраси, які в неї є у шкатулці. Оскільки на святкування дрес-код не поширюється, можна повністю віддати волю фантазії. Ви можете комбінувати найекстремальніше декольте и найменше міні, яке знайдете у власній шафі. Рекомендуємо обрати одяг, який яскраво сяє та найвищі підбори, на яких ви зможете рухатись.

В результаті ви отримуєте неперевершений образ! Ви будете весь вечір ловити погляди колег та керівництва, станете справжньою зіркою та почуєте мільйони компліментів від чоловіків.

Для чоловіків порада незмінна — футболка и джинси знову стануть найкращим варіантом.

9m4e_Ao0z5P_rE0eNsienqQLiYRkIpwUV-SKeZfCSmFSfGCb7VXoAFMYSCHphsM-L1jSvYFtmzxBBSx9Wz4-xJSa6LTiKQ7a2PFYHIF4V5VquYRTzM9YWZCZk2_dTw

Створіть драму

Ніяке свято не може обійтись без інтриг та розслідувань. А щоб залишити про корпоратив незабутні враження, радимо подумати про це заздалегідь. Краще, якщо в кінці вечора буде драма — сльози, бійка або звільнення зі скандалом.

Підготовка до корпоративу має початися за декілька тижнів до Нового року: почніть фліртувати з двома чоловіками з колективу, викличте у них ревнощі. В такому випадку емоції, особливо приправлені алкоголем, знайдуть свій вихід саме на святі. Весь колектив зможе стати глядачами незабутнього шоу — причому зовсім безкоштовно! Буде добре, якщо ви фліртуватимете з одруженими чоловіками, які планують прийти на корпоратив зі своїми дружинами — вир емоцій гарантовано.

Ще один спосіб внести драму — перед корпоративом розпустіть плітки про боса та колегу, вигадайте, що її планують звільнити у новому році. В результаті негативні емоції під впливом алкоголю гарантують веселе закінчення свята.

Запропонуйте сороміцькі конкурси

На корпоративні можна поглузувати з колег і керівників, причому неважливо, приймаєте ви участь в організації свята чи ні. Знайдіть у мережі найвульгарніші, найганебніші конкурси, візьміть із собою реквізит та примусьте колег прийняти участь.

А в процесі шоу зробіть максимальну кількість фото, якими ви зможете шантажувати колег.

rx-WqvCsfQkez81XNMD-0gf3eN6wcT7DAY2MuBC9Mi9e-5z3pTDrYxw84cOfuKgjS0qDhNWsV1tRVXxKm07_F1OrcUBDxhP1r0q-krS_p1mxB2HdBFMe4qgjm0zzjQ

Не потрібно купувати подарунки

Ви зірка вечора, тому вам мають дарувати подарунки, а ви їх будете радісно приймати. Тому не варто готувати для колег приємні новорічні сюрпризи або дрібниці. У вас і так маса завдань — вам ще конкурси готувати і реквізит для них збирати.

Скориставшись даними порадами, ви забезпечите собі та колегам незабутній корпоратив за всю історію компанії!

0
репостів
0
репостів