П’ять найкращих подарунків для малюків під ялинку

img1Свята наближаються, тому час подумати про подарунки для найдорожчих. Найбільше святкову магію відчувають діти, тому дорослим важливо підтримати їх віру в чудеса. Пропонуємо топ-5 іграшок, які діти будуть раді отримати від Святого Миколая або Діда Мороза.

Конструктор або будівельні блоки

Не існує дитини, яка була б байдужою до цієї іграшки. Набір кубиків, які закріплюються між собою, допоможе малюку розвинути мілку моторику, уяву та вивчити кольори. Розмір деталей залежить від віку: для молодших обирайте великі вироби, які не потребують особливих навичок, а для дошкільнят та школярів підійдуть маленькі деталі, які складаються у певну конструкцію. 

При виборі уважно обирайте виробника та матеріали, з яких виготовлена іграшка. У першому випадку допоможуть відгуки інших покупців, якщо ви замовляєте подарунок в інтернет-магазині, або спеціальні сайти, де споживачі пишуть свої враження від тієї чи іншої покупки. Щодо матеріалів і фарби, які використовуються при створенні набору: важливо, щоб вони не шкодили здоров’ю малюка та оточуючих.  У такому випадку зверніть увагу на маркування та сертифікати виробника.

Viga Toys — бренд, що зарекомендував себе серед виробників іграшок. В інтернет-магазині Panama ви знайдете товари цієї торгової марки за вигідними цінами та приємними умовами доставки по Україні. 

img3

Біговел

Біговел — це вид дитячого транспортного засобу, який нагадує велосипед без педалей. Він рухається за допомогою відштовхування ніг і розроблений для наймолодших майбутніх велосипедистів. По-перше, з його допомогою дитина навчається тримати рівновагу. По-друге, так малюк може подолати страх перед катанням на велосипеді у майбутньому. По-третє, це чудовий спосіб дати вихід дитячій енергії.

Підходить для використання від 1,5-2 років, або як щойно дитина впевнено тримається на ногах. Також орієнтуйтесь на зріст: такий вид транспортного засобу ідеально підходить дітям, ріст яких 75-80 см. Лікарі одноголосно стверджують, що безколісний велосипед формує самостійність, вчить долати перешкоди, а навантаження на тіло розподіляється симетрично.

Набір для творчості

Креатив у сучасному світі дуже цінується, тому допоможіть дітям розвивати фантазію за допомогою наборів для творчості. В залежності від виробника, вони можуть мати різний вигляд та наповнення, але суть залишається незмінною. Головна ідея таких іграшок в тому, що в наборі є всі потрібні матеріали та інструкція, яка допоможе опанувати нові навички рукоділля або новий вид мистецтва.

img2

Колекція улюблених персонажів

Ваша дитина фанатіє від мультфільмів, казок чи футболу? Подаруйте їй колекцію фігурок улюблених героїв. Це можуть бути статуетки, ляльки, сувеніри або можливо їх костюми. Головне, щоб серед них був саме той персонаж, який малюк обожнює найбільше (а не його асистент, молодша сестра чи інший герой другого плану).

Ось декілька ідей, де шукати натхнення:

  • Міньйони, фіксики або смішарики.
  • Феї з клубу Вінкс.
  • Поросятко Пеппа.
  • Ельза з «Крижаного серця».
  • Машинки Hot wheels.
  • Фігурки відомих футболістів (Роналду, Мессі, Салах та ін).

Настільна гра

Такий подарунок підійде для дитини зі спокійним темпераментом та високою концентрацією. Обирайте гру в залежності від віку: для дошкільнят це може бути щось просте, коли треба з’єднати очевидні речі, а для школярів складність має підвищитись.  Не варто обирати такий подарунок для малюка молодше трьох років, адже в цьому віці ще не сформовані соціальні навички та діти лише вчаться взаємодіяти один з одним. Важливо, якщо малеча вигадала власні правила та насолоджується грою, не треба їх відволікати. Такий вид дозвілля допоможе зблизитись батькам з дітьми та провести теплі зимові вечори разом.

0
репостів
0
репостів