Кращі кросівки Asics 2019 року

Asics Gel Nimbus 21Життя в зоні комфорту - це як вплив сильнодіючого наркотику. У сенсі, це заважає порушити чинний порядок речей.

Бізнес дотримується своєї перевіреної моделі, шукаючи те, що працювало останні двадцять років, принесе свої плоди в протягом наступних тридцяти. Цей підхід передбачуваний, і більшу частину часу він працює дуже добре. Це вірно для більшості брендів кросівок, варто спробувати замовити кросівки на Sneakerstudio.com.ua щоб переконатися у цьому.

Nike не може пройти повз своєї стратегії «давайте створювати і розкручувати найбільшу топову модель яку тільки можливо», і продавати її за $$$. При цьому їх продуктам з низькою і середньою ціною не приділяється належної уваги.

Adidas не може перестати робити вузькі кросівки з дивними пластиковими вставками і не пропонує варіантів зі збільшеною шириною колодки.

Hoka щосили намагається побудувати щось крім своїх важких кросівок.

Коли ви дивитеся на лінійку кросівок Asics і Mizuno, ви відчуваєте їх проблеми. Проблеми від того, щоб залишити позаду свої 340 гр. спадщини Gel-Trusstic-Guidance Line, щоб конкурувати з новим світом. Світом, де м'які кросівки важать менше 240 гр. і мають непоганий термін служби.

Навіть в цьому рейтингу є як мінімум чотири назви моделей з суфіксом «20». Говорячи простою мовою, ці моделі існують вже не менше двох десятиліть.

Asics - це ровесник бебі-буму, а не міленіуму. Обережна стратегія бренду призводить до отримання 3,5 млрд доларів в світовому доході, але продажі по всьому світу падають. На зрілих ринках, таких як Північна Америка, продажі впали на 15%, що чимало. На інших територіях продажі також знизилися. На нашу думку, дотримуватися поступового оновлення продуктів не проблема. Багато брендів споживчих товарів тривалого користування дотримуються цієї стратегії з великим успіхом. Поки Asics поступово покращує свою основну лінійку, вона залишається запасним варіантом для бігунів, які не цінують непостійну природу оновлень взуття. В індустрії кросівок Brooks успішно реалізує цю обережну бізнес-модель.

Brooks має півмільярда доларів доходу, просто продаючи 300 гр. моделі з серій Glycerin, Ghost і Adrenaline. Взуття для бігу Brooks не саме інноваційне і не найкраще, але воно залишається злагодженим у всьому, що у нього виходить найкраще.

Якби в Asics робили те ж саме, їх продажі були б на дуже хорошому рівні. Але Asics плутає зміни з поліпшеннями. Не всі зміни обов'язково ведуть на краще.

Бренд Asics одного разу намагався привнести «новизну» в свою колекцію кілька років тому. Отримана "33-тя серія" так і залишилася непримітною і забутою. Навіть "поважні старожили", такі як Nimbus і Kayano, не захищені від помилкових спроб Asics «поліпшити» свої основні моделі.

Наприклад, інтеграція піни Flytefoam в усі моделі, це не крок вперед для цих колекцій. І при цьому вузькість верху не приносить ніякої користі шанувальникам asics, які звикли до нормальної ширини  кросівок. Nimbus не потребує Flytefoam; їх потрібно повернути до м'якого (але не болотного) ходу.

Навіть Metaride це перероджена модель Metarun. Схожа конструкція верху побудована в пізнаваному шаблонному дизайні Asics. Багатошарова міжпідошва з модифікованим гелем і пружною геометрією. Замість того, щоб ступити на незвідану територію, «нові» кросівки Asics просто підсилюють / копіюють те, що вже існує.

Бренд використовує свою легендарну спадщина в якості опори, а не основи. І звільнення їх генерального директора в Північній Америці схоже на усунення симптому, а не причини. Ніякі зміни генерального директора на місцевому ринку не можуть виправити жорсткість ходу і завужені ділянки носка кросівок.

А ви думали, що сьогодні піде мова про кращі кросівки Asics 2019 року? Хай щастить. Ми зробимо все можливе, щоб не здатися занадто цинічними.

Ми поєднали моделі взуття з різними категоріями, які вони представляють. Якщо ви є прихильником Asics, ви дізнаєтеся більшість з цих імен. За винятком Roadhawk FF, ці моделі існують вже багато років.

Asics Gel-Nimbus 21

Це чисто відносний показник, але Nimbus 21 - це поліпшення в порівнянні з останніми версіями. Шкарпеткова коробка схожа на 20-ту версію, але ширша, ніж у 19. 21 - не сама м'яка версія Nimbus - пружна піна Flytefoam гарантує це.

Asics використовує все зі своєї бібліотеки технологій й матеріалів Nimbus. Сітка і підкладка відчуваються шикарно, а п'ята підтримується зовнішнім пластиковим фіксатором. Верх дуже зручний і відповідає своїй роздрібній ціні.

Нам подобається те, що розробники Asics зробили з підошвою в передній частині. "Напрямна лінія" більше не розділяє підошву на дві частини, тим самим усуваючи "зжужмленість" більш ранніх моделей.

Nimbus 21 з вагою 310 гр. - гідний вибір для щоденних тренувань. Ці кросівки також підходять і для тривалих тренувань, за винятком того, що є відмінні альтернативи від інших брендів.

Asics Gel-Cumulus 20

Cumulus - це спрощені Nimbus з меншою кількістю наворотів. Вони легше і дешевше, ніж Nimbus, так що це кращий вибір для багатьох бігунів, яким подобається хід кросівок Asics, але які хочуть мати на ногах полегшені і більш дешеві кросівки.

Ми також бачимо, що Cumulus більш універсальні, ніж Nimbus. Вони легше на 30 гр., Тому під час пробіжок ви носите набагато менш важке взуття, ніж Nimbus.

Asics Dynaflyte 3

Dynaflyte 3, поряд з DS Trainer, є одним з найбільш "спортивних" кросівок Asics. Щоб їх створити розробники взяли повнорозмірну міжпідошву Flytefoam з пружним ходом і щільною посадкою верху. При вазі 255 гр., це не найлегша модель в своєму класі. Проте, Dynaflyte працює дуже добре в якості взуття для щоденного бігу або бігу в високому темпі.

Asics Roadhawk FF 2

Модель Roadhawk FF є новим доповненням до лінійки кросівок Asics - вона існує менше двох років. Roadhawk FF 2 настільки не типове взуття Asics, наскільки це можливо; однорідна міжпідошва Flytefoam прикріплена до верхньої частини з нехитрою сіткою із хорошою посадкою.

Міжпідошва забезпечує амортизацію без відволікаючих чинників для широкого діапазону пробіжок. Вона не дуже тверда і не м'яка - в деякому сенсі, Roadhawk - еквівалент моделі Brooks Launch, але трохи м'якше.

Roadhawk FF 2 можна назвати відмінними кросівками за розумною ціною.

Asics Gel Kayano 25

Ви повинні жити в печері, якщо до цих пір не чули про Каяно. Це сама довгоживуча серія взуття з твердою вставкою на внутрішній стороні міжпідошви.

Конструкція клину міжпідошви вже не така, як раніше. Але Kayano 25 дійсно управляє рухом стопи (в легкій формі).

Хід кросівок стійкий, а верхня частина плюшева, як у Nimbus - на щастя, носок не такий сплющений, як у 22 і 23.

Asics Gel GT-2000 7

Як Cumulus знаходяться по відношенню до Nimbus, так і GT-2000 7 до Kayano. GT 2000 7 є частиною стабілізуючої лінійки Asics, за винятком того, що всього трохи менше, ніж Kayano.

Це не погано; GT-2000 легше на 30 гр., більш "моторні" і універсальні. Якщо ви дійсно не маєте потреби в плюшевої обробці і м'якшої задньої частини Kayano, GT-2000 стане хорошим вибором. Вони добре підходять на щоденні тренування і бігу на довгі дистанції без надмірної корекції ходи.

Asics Gel DS Trainer 24

Легко зрозуміти, чому DS Trainer був популярним вибором понад два десятиліття. Кросівки вагою менше 250 гр. - це відмінне взуття для швидкого тренування.

З останнім оновленням DS-Trainer 24 щось виграв, а щось програв. Передня частина підошви позбулася спеціальних виступів Dual-Stencil і гірше чіпляється за поверхню, ніж 23.

З іншого боку, підошва тепер безперервно з'єднує передню частину і задню частину, тому перекат покращився. Передня частина втратила направляючу лінію для кращого відштовхування. Невеликий клин з більш твердої піни сформований разом зі міжпідошвою Flytefoam для внутрішньої бокової підтримки.

Щільний верх виконаний в дусі сучасної естетики, а Asics використовував цілісний в'язаний верх для цієї версії.

Asics Gel Venture 6

В асортименті Asics Gel Venture 6 являє собою особливу цінність. Ці позашляховики мають конструкцію підошви, призначену для легкого бездоріжжя, а багатошарова верхня частина допомагає запобігти потраплянню сміття (каміння, гілок) до стопи, забезпечуючи при цьому її підтримку.

Матеріали верху Venture 6 здаються дуже простими в порівнянні з Adidas, Saucony, Salomon. Asics завжди робила пристойне, але ніколи не відмінне взуття для бігу по бездоріжжю. Навіть дорожчі Fujitrabuco 7 або оснащені шнурівкою BOA Fujirado не мають переваг в порівнянні з конкурентами. У кращому випадку, Venture призначені для легкого бездоріжжя через їх дизайн підошви. Спеціальний варіант GT-2000 7 Trail - також гідний вибір для помірного бездоріжжя. Вони володіють комфортом асфальтової версії GT-2000 7, але з трохи більше чіпкою підошвою.

0
репостів
0
репостів