Історія компанії DeLonghi та її розвиток

Датою заснування компанії DeLonghi (Делонги) вважається далекий 1902 рік. У ті часи ніхто й уявити не міг, що з часом з цієї маленької компанії на світ з'явиться група компаній, яку всі визнають в якості одного з найбільших світових виробників побутової техніки. Зараз компанія має чималий асортимент побутової техніки delonghi-shop.com.ua/ua/.

А тоді, на початку минулого століття, компанія представляла собою маленький магазин. У нього заходили майстри-ремонтники дров'яних обігрівачів для того, щоб можна було купити все, що їм необхідно. Оскільки торгівля товаром йшла жваво, то було розумним відкрити і майстерню при магазинчику, в якій можна було б робити запасні деталі до обігрівачів.
 
Зрозуміло, що з часом газові обігрівачі поступово змогли витіснити дерев'яні. Однак цього часу для компанії виявилося досить, щоб вона змогла втриматися на ринку. Компанією були оперативно вжиті заходи, в результаті яких було налагоджено виробництво деталей для газових обігрівачів. Прийшов час, коли компанія змогла також виробляти деталі і для електричних плит, коли вони стали популярними в Італії.
 
Подальший розвиток компанії DeLonghi було пов'язано з тим, що вона почала приймати замовлення на розробку новітніх технологій, які надходили до неї з інших фірм. Виконані роботи настільки задовольняли замовників, що клієнтами DeLonghi стали багато відомих виробників.
 
З 1970 року очолив компанію Д. Делонги. Завдяки йому вдалося домогтися збільшення потужностей компанії в науково-дослідній роботі. І при цьому компанія DeLonghi утримувала напрямок на випуск найсучасніших технологій.
 
Д. Делонги з роками зрозумів, що на його компанію покладається тільки роль творця і постачальника ідей і технологій. Час вимагав змін. І тоді він приймає рішення купити підприємства, які випускають обігрівачі і дрібну побутову техніку.
 
І вже в 1975 році вперше на ринку з'являється продукція під торговою ім'ям DeLonghi. Це електричні радіатори. З самого початку на них був великий попит. Все тому, що вони були зручні у користуванні і дуже надійні.
 
А в 1985 році Д. Делонги відкриває виробництво радіаторів централізованого опалення. У 1992 році відкривається виробнича лінія з виготовлення повітряних систем кондиціонування.
 
Через три роки позиції цієї торгової марки в якості виробника техніки кондиціонування зміцнилися, оскільки була куплена компанія Clima Veneta. Знову в компанії відбулися великі зміни. Територіальний ринок збуту компанія DeLonghi збільшився, розширився і асортимент продукції.

Тепер компанія виробляє кавоварки, тостери, чайники, грилі, пилососи, пралки а багато іншої побутової техніки, яка приходить на поміч господиням по усьому світу.

0
репостів
0
репостів