Експерти назвали 5 найпопулярніших різновидів сучасної кліматичної техніки

Оптимальний мікроклімат у житловому будинкові має неабияке значення – безпосередньо від нього залежить самопочуття, стан здоров’я та настрій мешканців. Так, занадто висока чи низька температура, надмірна чи, навпаки, недостатня вологість повітря може призвести до появи найрізноманітніших захворювань.

Добре, що сучасні виробники побутової техніки дбають про потенційних користувачів та розробляють найрізноманітніші пристрої, призначені для стабілізації температурного режиму, вологості чи рівня чистоти повітряної маси. Продається якісна та функціональна кліматична техніка на wo.ua.

ТОП-5 найпопулярніших типів кліматичних пристроїв

Аналітики провели детальний аналіз користувацького попиту та з’ясували, які різновиди кліматичної техніки наразі мають найбільший попит.

  • Спліт-система. Найпоширеніший різновид кліматичної техніки, який сьогодні використовується ледь не в кожному житловому будинкові, офісі, торговому центрі та закладі харчування. Являє собою стаціонарну систему для кондиціонування, яка складається з двох взаємопов’язаних компонентів: зовнішнього та внутрішнього блоку.
  • Мобільний кондиціонер. Ще один тип пристроїв для кондиціонування повітряної маси, який відрізняється від спліт-системи компактними розмірами, форм-фактором (моноблок) і особливостями процесу встановлення. Мобільний кондиціонер легко піддається транспортуванню і без проблем може переміщуватися з однієї кімнати в іншу.
  • Електричний обігрівач. Останнім часом популярності набувають електричні обігрівачі різних розмірів та потужностей. Вони використовуються, наприклад, у міжсезоння або відразу після завершення опалювального сезону. Відрізняються простотою процесу експлуатації, мінімалістичним зовнішнім виглядом, високими показниками ергономічності.
  • Зволожувач повітряної маси. Для стабілізації рівня вологості повітря у житлових будинках та приміщеннях комерційного призначення досить часто використовуються спеціальні компактні зволожувачі. Вони займають мінімум вільного місця, але при цьому відрізняються функціональністю та продуктивністю.
  • Вентилятори. Бюджетне рішення, яке досить часто використовується у заміських будинках та на дачах. Працює від електромережі та призначене для переміщення і, як наслідок, охолодження повітряного потоку. Виглядає мінімалістично, тому може встановлюватися майже в будь-якій частині сучасного житлового будинку.

Звичайно, зацікавленість у користувачів викликають і різноманітні керамічні панелі, масляні радіатори та інфрачервоні обігрівачі. Втім, розмови про них стануть актуальними лише напередодні осіннього похолодання.

 

0
репостів
0
репостів