Цікавинки

Що розуміють під терміном «детектор дронів»?

Безпілотники противника здатні проводити розвідку, фіксувати розташування сил і завдавати прицільних ударів. Для виявлення таких загроз компанії (зокрема BlueBird), створюють детектори безпілотників — пристрої, які виявляють сигнали БПЛА та фіксують їх присутність у повітрі.

Детальніше:Що розуміють під терміном «детектор дронів»?

Казино в Чехии: мир азарта, традиций и щедрых бонусов

Чехия — страна, которая умеет удивлять не только средневековой архитектурой, пивными фестивалями и термальными курортами, но и динамичным развитием игорной индустрии. Казино здесь — это сочетание европейского стиля, безупречного сервиса и широкого выбора развлечений. И что немаловажно — как в наземных заведениях, так и в онлайн-казино игроков привлекают многочисленные бонусы, которые делают игру ещё интереснее и выгоднее.

Детальніше:Казино в Чехии: мир азарта, традиций и щедрых бонусов

Від бізнесу до вечірки: як жіночі костюми захоплюють street style

Жіночий костюм уже давно вийшов за межі офісного дрес-коду. Сьогодні це не просто робочий образ — це стильна база для самовираження, комфортна альтернатива сукні й ключовий елемент стрітстайлу. Костюми носять з кросівками, бралетами, об’ємними сумками, додають до них капелюхи або яскраві сережки — і створюють образи, які працюють не лише з 9 до 18.

Детальніше:Від бізнесу до вечірки: як жіночі костюми захоплюють street style

Як правильно приготувати креветки для суші: покрокове керівництво для професіоналів

Як приготувати креветки на суші?

У суші-ресторані кожен інгредієнт має значення. Але саме креветки — це той інгредієнт для суші, який найчастіше викликає питання у сушистів або закупівельників: які купити, як правильно підготувати, скільки потрібно варити креветки, щоб м’ясо було соковитим, а форма — ідеальною для подачі? Невірна технологія приготування і навіть дорогі креветки для суши втратять товарний вигляд, смак і функціональність.

Детальніше:Як правильно приготувати креветки для суші: покрокове керівництво для професіоналів

Упаковка для мини-десертов: тренды и решения этого года

Бенто-торт, эклер, макаронс, чизкейк попадают сначала в сторис, а уже потом на стол. Значит, упаковка должна цеплять взгляд, транслировать стиль бренда и выглядеть как законченный продукт. Ниже — о том, что сейчас работает: как оформляют, какие цвета выбирают, что заказывают чаще всего.

Детальніше:Упаковка для мини-десертов: тренды и решения этого года
0
репостів
0
репостів