Використання випрямляча без шкоди для волосся

bab 3500e.1024x1024wСтворення об'ємних локонів чи ідеально прямого волосся всього за декілька хвилин стало можливим після того, як з'явилась ціла низка спеціальних електроприладів. Найбільш популярним сьогодні є випрямляч для волосся, який з легкістю і вирівнює, і завиває волосся. Які є та як ними користуватися, аби не втратити його здоровий блиск та красу, розкажемо далі.

Нові технології для здоров'я волосся

Будь-який прилад, котрий впливає на волосся з допомогою високих температур так чи інакше впливає на його структуру. Однак, не варто одразу відмовлятися від усіх надбань індустрії краси, адже виробники щоразу удосконалюють свої прилади, застосовують новітні технології, аби створювати красу було безпечно та просто. Наприклад, відомі бренди приладів по догляду за волоссям активно використовують:

  • керамічне покриття для рівномірного розподілу тепла по поверхні нагрівальних пластин, тим самим уникаючи перегрівання волосся в окремих ділянках;
  • технологію іонізації, яка допомагає утримувати вологу у волосках, зменшуючи статичність волосся і тим самим, роблячи їх гладким та блискучим;
  • титанове покриття як у виробах babylisspro.com.ua/ua/ для довговічності випрямляча, а також швидкого нагрівання, зменшення його ваги та збільшення ефективності;
  • терморегулювання, яке утримує сталу температуру задля уникнення перегріву волосся, а також автоматичне вимкнення після періоду неактивності;
  • мікро-туман для хорошої фіксації, гарного блиску та стійкості результату;
  • плаваючі пластини для найкращого прилягання волосся до поверхні.

BaBylissДеяка техніка може більше підходити для конкретного типу волосся. Так, для постійного випрямлення краще обрати прилад з великими пластинами, а для завивки оптимально - маленькі. Варто також звернути увагу на мінімальну та максимальну температуру нагрівання https://www.babylisspro.com.ua/ua/catalog/vypryamiteli/, адже тонкому волоссю підійде нижча температура для кращого вигляду, а от для жорсткого, кучерявого - необхідно застосовувати вищу.

Крім того, додатковий захист, збереження здорового вигляду можливі при застосуванні спеціальних косметичних засобів. Особливо це актуально для тих, хто часто використовує випрямлячі.

Підберіть правильні засоби по догляду за волоссям

Термозахисне покриття є у більшості випрямлячів, однак важливо також захистити волосся ззовні. Спеціальні засоби наносять перед використанням приладів, аби створити бар'єр між волосинами та виділяючим теплом. Це допоможе зберегти структуру волосся та вологу. Зазвичай використовують спреї на основі нешкідливого силікону, олій та вітамінів, які утворюють водорозчинну плівку для запаювання кінчиків та захисту волосинок від сухості.

Важливо не застосовувати вирівнювачі на вологе волосся, адже це може призвести до непередбачуваних наслідків, навіть при використанні відновлювальних засобів.

Крім того, важливо використовувати під час миття голови кондиціонери, маски, а для кінчиків - спеціальні сироватки, флюїди та масла. Регуляція температури, постійний догляд у перукаря та застосування косметики дадуть можливість не відмовляти собі у задоволенні створювати нові зачіски та об'єм з допомогою випрямляча. Комплексний підхід - найкраща панацея для збереження здоров'я волосся, а якісний технологічний пристрій цьому сприятиме.

0
репостів
0
репостів