ProSushi – ресторан смачної азійської кухні

img 9257 1 1024x683

Вас запрошує в гості ресторан вишуканої паназійської кухні ProSushi, який розташований в м. Хмельницькому на вул. С. Стрільців 6. Щоб скоштувати смачні страви із нашого меню, Ви можете завітати безпосередньо в ресторан, або ж зробити замовлення з доставкою додому на його офіційному сайті: https://prosushi.top/

Чому ProSushi вартий Вашої уваги?

В першу чергу слід зазначити, що ProSushi це авторський ресторан з багатим меню, яке наповнене витонченими азійськими стравами, приготовленими за оригінальним рецептом. Зокрема, тут подають до столу неперевершені суші та супи, скуштувавши які лишень раз, Ви назавжди станете нашим постійним відвідувачем.

Справа в тому, що ресторан створений командою людей, які являються професіоналами в приготуванні їжі азійського регіону, людьми які люблять радувати своїх клієнтів новими смаками, відкриваючи перед ними незвідані гастрономічні горизонти. Ми поклали собі за мету створити якісну, корисну й смачну їжу, дещо екзотичну для нашого регіону. Вона створюється за стародавніми та авторськими азійськими  рецептами, проте з продуктів Причорномор’я.

img 9233 1068x712

В ресторані ПроСуші навчилися поєднувати традиції паназійської кухні та давню культуру споживання дарів Чорного моря. Тут працюють досвідчені сушисти, які здатні приготувати незрівнянні роли та поварі що готують одні з найкращих супів на весь Хмельницький, або й усю Україну!

Це не голослівні слова, адже окрім професійних навиків наших кулінарів, ми користуємося давньою японською рецептурою досконалих суші. Для їх приготування використовуються виключно свіжі та високоякісні продукти. Звичайно ж, ми не можемо розкрити всі секрети, але можемо поділитися основним – запорука успіху наших родів ховається в рисі! Саме від нього залежать їх смакові якості. Тому на нашій кухні використовують тільки добірний рис, що ретельно готується за оригінальним рецептом під пильним наглядом сушиста. Ще один секрет приховує традиційна японська заправка та багата начинка.

Перші страви ресторану ПроСуші також можна сміливо назвати шедеврами кулінарного мистецтва. В першу чергу слід виділити тайські супи, від яких наші відвідувачі просто в захваті! Це й не дивно, адже вони створюються на основі курячого бульйону. Для нього підбирається домашня курятина, котра готується з додаванням великого розмаїття східних приправ і прянощів, таких як: галангал, кафіровий лайм,  ліманграс, кокосове молоко та Том Ям. Час приготування цієї неперевершеної страви займає 7 годин!

0
репостів
0
репостів