Redmi Note 10 Pro: чим може зацікавити китайська новинка саме вас

Смартфон Redmi Note 10 Pro від Xiaomi – флагман десятого покоління популярної лінійки кітайської торгової марки. Він порадує майбутніх власників високою продуктивністю, просунутою функціональністю та яскравим контрастним екраном з відмінною передачею кольорів.

Зовнішній вигляд

Гаджет виконаний в симпатичному дизайні, відрізняється звуженими гранями відповідно до останніх трендів та зручно лежить в руці. Поставляється в трьох відтінкових варіаціях – чорний, білий та зелений. До речі, в комплектацію вже входить прозорий силіконовий чохол.

До речі, обов'язково завітайте до наших друзів з Wookie.UA якщо вам знадобиться додатковий аксесуар!

Задня панель зроблена зі скла, як у преміального сегменту. Переднє скло загнуте по краях, замість ободу залишилася лише тонка смужка.

В кнопку живлення вмонтований сканер відбитка пальця. Ця область підсвічується, коли власник піднімає апарат. Пристрій працює швидко, точно, для виключення випадкового спрацьовування можна змінити в настройках спосіб розпізнавання з «Торкання» на «Натискання».

Повноцінного пило- та вологозахисту не передбачено, але корпус відповідає стандарту IP53. Це дає гарантію помытного захисту проти пилу та бризок води.

Продуктивність

Прилад зібраний на чіпсеті Snapdragon 732G, обсяг вбудованої пам'яті становить 64 або 128 Гб. Оперативна пам'ять – 6 чи 8 гігабайтів.

Девайс не поступається конкурентам по продуктивності:

  • без проблем справляється із повсякденними завданнями;
  • стабільно тримає картинку;
  • здатен працювати тривалий час без перегріву.

Дисплей

Виробник оснастив модифікацію великим AMOLED-екраном піковою яскравістю 1200 ніт – головна його фішка. Розмір складає 6.67 дюймів, роздільна здатність – 2400х1080, частота оновлення – 120 Гц. Яскравості більш ніж достатньо для комфортного використання на вуличному освітленні. розробник передбачив три відтінкові схеми налаштувань, кожна характеризується якісною кольоропередачею.

Лицьова поверхня надійно захищена від ударів та подряпин за допомогою Gorilla Glass 5. В неї високі антивідблискові та олеофобні властивості.

Фото- та відеозйомка

Main-камера (основна) 108Мп (використані технології бінінгу (об'єднання) пікселів «9-в-1» та Dual Native ISO) – друга «вау»-особливість нового смартфона. Гаджет також оснащений:

  • ультраширококутною камерою 8Мп;
  • макро-камерою 5Мп;
  • датчиком глибини 2Мп;
  • селфі-камерою 16 Мп.

Такий комплект забезпечують відмінну якість знімків в денний час та підтримують нічний режим. А внутрішня «начинка» надає безліч можливостей для редагування фото,  дозволяє створювати різноманітні візуальні ефекти.

Аудіо

Модифікація обладнана стереодинаміками, подібне нечасто зустрічається у цієї цінової категорії. Вони доволі гучні та гарантують збалансоване звучання, хоча все ж таки не дотягують до преміальних варіацій за кількістю та якістю басів.

Власникам доступно багато функцій кастомізації звуку, вбудований еквалайзер, опція Hi-Fi та інші опції.

Акумулятор

Гаджет комплектується батареєю місткістю 5020 mAh, є підтримка швидкої зарядки потужністю 22 Вт. На одному заряді акумулятора заявлено (в годинах):

  • розмов – до 29;
  • перегляду відео – до 16;
  • ігор – до 12.

Цього цілком вистачає для повсякденної експлуатації без підзарядки протягом цілого дня.

Висновок

Новий Redmi Note 10 Pro має всі шанси стати лідером в середньоціновому класі. Складно знайти продукт, що стане гідним суперником по поєднанню усіх характеристик та вартості. Можна сміливо сказати, що це - ідеальний вибір для користувачів, бажаючих отримати максимум функціональності без переплати за преміальність.

0
репостів
0
репостів