Безпрограшні стратегії для тенісних ставок від досвідчених бетерів

real 024aa643 eb3e 4dab 9a89 765ae84e1bafТенісні стратегії приваблюють новачків та вже досвідчених гравців. У цьому виді спорту можна вигравати частіше ніж програвати, лише потрібно докласти зусиль, вивчити термінологію, розібратися з турнірами та лініями, які готують букмекери під них, і розпочати укладати парі. Іноземні фахівці пропонують 7 популярних тенісних стратегій для ставок, українські бетери використовують їх усі та ще розроблюють власні.

Найвідоміші стратегії ставок у тенісі

Стратегія ставок на гейми не рекомендується новачкам. Ставити потрібно на перемогу спортсмена, що подає у геймі. Згідно зі статистикою спортсмени зазвичай виграють свої подачі за нечастими виключеннями. Найкраще підходить для зустрічей, де один суперник бореться за чемпіонство, другий займає тверді позиції десь усередині таблиці. Цей другий виграє свої подачі та допоможе виграти бетеру. А от ставити на його перемогу у грі не варто.

Використовувати будь-які виграшні тенісні системи можна на https://pm.ua/ua/tennis, де є гарна лінія та непоганий розпис по різних зустрічах. Якщо хочеться укладати парі в лайві, то можна спробувати стратегію для сетів. Треба лише дотримуватися двох умов: впевнитися, що суперники мають рівні сили, та переконатися, зо різниця між їхніми коефіцієнтами не перевищує 0,60. Ставити потрібно на того з тенісистів, на кого менші котирування по результатах минулого сету.

Парі на фаворитів приносять невеликий, але стабільний прибуток, підходять новачкам. На жіночий теніс в лайві можна ставити по системі 40 на 40. Тобто чи буде таким рахунок, чи ні з підрахунку за гейм. Для чоловічого тенісу не підходить, бо вони грають більш стабільно.

Додаткові цікаві стратегії

Можна обрати виграшну систему на перше з очок, тобто хто візьме його – той, хто подає, чи той, хто приймає подачу. На тенісних форумах чи порталах, що спеціалізуються на порадах у ставках на теніс можна знайти корисні підказки, та використати їх для однієї зі стратегій.

Якщо є бажання ставити експресом, тут теж є підходяща схема. Краще ставити на тотали після ретельного аналізу можливостей та фізичної форми тенісиста. Можна спробувати вгадати точний рахунок, у лайві це легше зробити, коли вже зіграні перші сети. Прихильники математичних розрахунків не пожалкують, якщо спробують систему Мартингейла, яка підходить не тільки до тенісу, а й до інших видів спорту.

0
репостів
0
репостів