Сучасне відбілювання зубів

Відбілювання зубів

Серед нас є чимало людей, котрі, дивлячись по телевізору улюблені фільми, новини чи розважальні шоу, по доброму заздрять головним героям з вражаючими сяючими посмішками. Часто вони не можуть зрозуміти, чому ретельно проводячи гігієну ротової порожнини, колір їхніх зубів залишається тьмяним і жовтуватим. Однак, потрібно розуміти, що у публічних осіб зуби білі не від природи чи сумлінного догляду за ними, а є результатом професійного відбілювання зубів. Сьогодні ця стоматологічна процедура доступна кожній людині, навіть із незначними доходами.

Методи відбілювання зубів: який з них краще обрати

Висвітлити зубний ряд можливо різними шляхами. Звичайно, спершу можна спробувати це зробити в домашніх умовах. Для цього існує безліч відбілюючих паст і гелей, які діють на основі абразивних речовин. На жаль, такі засоби вкрай шкідливі для твердих зубних тканин, оскільки дряпають емаль. Тому, не бажано їх застосовувати часто.

Також можна використовувати індивідуальну пластикову капу, вкриту спеціальним гелем. Але без стоматолога це буде неможливо зробити, як і без подальшого контролю з його боку за процесом відбілювання зубів.

У будь-якому випадку краще довіритися лікарю і висвітлити зуби професійно. Найбільш поширеним методом офісного відбілювання зубів вважається фотовідбілювання. При цьому, застосовується спеціальний гель, який, завдяки активному кисню, безпечно прибирає наявне потемніння.

Щоб пришвидшити та поліпшити відбілюючий процес, в стоматології стали застосовувати лазерну техніку. За допомогою лазеру вдається досягати більш світлого відтінку емалі.

Полірування та шліфування зубів

Щоб білосніжна посмішка виглядала сяючою якомога довше, потрібно обов’язково пройти процедуру полірування зубного ряду, яка є невід’ємною частиною професійної гігієни порожнини рота. Як би людина ретельно не чистила зуби, наліт та бактерії в будь-якому разі будуть продовжувати скупчуватися на зубах, поступово перетворюючись на зубний камінь. Система поліровки емалі полягає в очищенні її поверхні від зубних відкладень, згладженні усіх шорсткостей та затиранні мікротріщин, після чого зуби висвітлюються, стають гладкими і мають гарний природний блиск. Для цього застосовується ультразвуковий метод полірування зубів, лазерний чи Air Flow.

Що підійде саме вам — відбілювання за допомогою гелів в домашніх умовах чи професійне висвітлення в стоматологічній клініці — вирішує кожний для себе після консультації зі своїм стоматологом.

0
репостів
0
репостів